Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dosta bi se korisnika skinulo sa BH Telekoma, ali se plase da ce dobiti otkaze po firmama jer sve firme skoro sda drzi. Ovoga nema ni u Zanzibaru sta se ovdje radi.
Svaka cast BH Telekomu na do sada nevidjenoj NEEFIKASNOSTI. - Na Alipasinom imaju toliko problema u Mobilnoj Mrezi da mi mobitel konstantno gubi signal i prebacuje se sa jednog projemnika (napr. B-Faza) na Drugi (napr. Mojmilo). Baterija moze biti samo 2 Dana - u vecem djelu RS-a nemaju uopste signala (na pr. Bos. Brod), tako da kad te neko nazove moras placati rooming a u Bosni si. Za razliku od ovih levata MTel i HT Eeronet imaju super pokrivenost po cijeloj BiH. Ja imam BH Mobile samo zato sto vecina raje koju znam koristi BH Mobile. Inace je ovo najgori operater u BiH.
Ma ... Nisu potpisali ugovor ... nego je BHT potrošio 10 MIliona .. :) Kako oni to upakuju ... ko da je i BHT tu nešto važan ... Daj keš .. i gubi se ! A tek ću te dočekati na održavanju itd itd ... A da je ovo TAL ... u to ne sumnjajte ... Lično znam da su se pisale studije za UMTS za opremu Ericssona ... Valjda je SIEMENS dovoljno nagrabio ... Ma ... da bog da nemali za SMS-a ! A tek uposlenici BHT-a ... Joj joj ... majko draga !
Zapošljava nas SDA al mi svi glasamo za SDP, onako jugoslovenski licemjerno
Lopovi
predji sta cekas.mojne mi suplje ovde.fala Bogu pa ima i drugih operatora.nek svako sebi nadje sta mu odgovara
Ljudi moji...Lajk da ovaj Bh-Telecom daje više, a uzima najviše...Ovo je Bogu plakat kako se krade, cener ti ne može biti da se rahat pozdraviš...Ozbiljno razmišljam o prelasku na neku drugu mrežu jer je ovo što se sada radi očita pljačka... naravno, kako i ne bi bila- pa valja platiti silne neradnike koji su se u njemu nakotili i koji ništa drugo ne znaju do igrati tetrisa i karti na kompjuteru! Bruka, jad, tuga