Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam čitao tekst, odmah sam otišao na komentare.
@etotisad pa sta ces kad je preslozeno stivo za tebe. Uhljupe!!!!
@etotisad ma i da si citao ne kontas ti to. Ti abecedu ne znas. Smrljo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte se hvaliti i sramotiti. Svim muljažama sa fondovima pljjačkanjem malih dioničara fondova ste uništili berzu. Nema je gore u svijetu. Čak je i Banjalučka berza misaona imenica za Sarajevsku berzu.
@gooUser1587025427 tako pricas jerti je noga u dupe od Sase
Reci i da je glavnina prometa pljačka malih dioničara od strane investicionih fondova, Prodaju se za bagatelu dobre dionice, Elektroprivreda i Telecom biranim ljudima a kupuje se smeće po napumpanim cijenama. SIPA bi trebala provjeriti kvalitet fimi poput Energonove i Unioninvest plastike, ko ih kupuje, zašto i po kojim cijenama. A i ovog glavonju što to ne prijavljuje.
iskoristilo se stanje nesrece u fbih da se poklopi jos jedan fond i okrene 6 milioncica preko velike energonove. :)
Kako se plasiraju ovi tekstovi kao da se sve razvija i napreduje, a SASE je mrtvac vec 10 godina. Ubili je Blekić i Kurbegović uz nadzor vječnog Ćelama.
Svugdje pala burza samo ovdje ne
Jel ovo Haris Zahiragic 2.0?
Jeli ovo onaj graditelj i investitor?
od ovoga bi iftarisalo jedno 50 hanibala
Debelli, sta je u kutijama, jesu li otvorene? Iko?
Stae a vugle buraz
joj nasta ovo lici.ko prenapuhani mehur koji samo sto ne pukne.i ovo su vam ekonomski strucnjaci.zemljo otvori se.vise vredi investicija bg na vodi i brza pruga bg-ns nego svi infrastrukturni projekti u fbh.da ne pricam da je srb izgradila pun profil a puta od bug/smk do madjarske i hrv a fbh jos renovira vrnduk i spaja neke vijadukte za c5 koji ce biti gotov za 20g.statisticki su i plate od pocetka 2020g za oko 40e vece u srb nego u bh
Za tebe nema zime direktore
Ovog ko da su bumbari izujedali
Svaka čast doktore Kurbegovicu! Ovs telad sto seru, oni jedu svoja govna svaki dan. Ne zsmjeri im!
@IntelidjentiBosnijek pa kad kod vas može šešelj biti doktor, karadžić, a onog "najsmešniji virus na svetu" neću ni spominjati.... Hajmo, kupi sapun, za đurđevdan se ukida vanredno stanje, pa na potok, kupanje 😁
Ovo sarajvo sve romska populacija,sve intelektualna bošnjačka elita,te zahiragić te ovaj. A sve gamad SDAovska.
Vuglabegović