Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke cak i ako je POLA.
Zdravi ne rade. (tačka)
A zdrave i sposobne ko ***e !?!?!? Zato nam i drzava djeluje kao invalid kad se oni guraju u prve redove zbog sazaljenja a to je jedna od velikih gresaka . ps. ovo nije protiv invalida nego protiv regulacije radnih mjesta . prvo osposobi drzavu sa sposobnim radnicima pa ce poslje biti lako obezbjediti laksi zivot invalidima .
Hebem ti kevu...jasno je iz spoiskova ko je tebi invalid...samo u zadnjemLOT-si podijelio 1.800.000 maraka...firmama,koje su prethodno uz dogovor sa tobom,dogovorile deal...hovno malo,viđen si u Malti u Mostaru,kod Salčina,šta i kako ide...Ide ti krivična prijava i ćuza,a onda g.uza na naplatu...balo balavi...
http://www.sdahnk.ba/o-nama/clanovi-kantonalnog-odbora.aspx Na linku možete vidjeti da je i ovaj Baljić iz SDA. Sigurno vam je jasno odakle ova priča :)
a u narednih 5 bi privatizacijom mogli sjebat 10 firmi po 250 radnika
A Bakir za samo godinu zaposli 100 hiljada pa ti vidi...
A mogli bi I zaposlit 2 covjeka I da na tome stane, kod nas redovno pojede vuk magarca...
Mogli bismo
Oni samo pricaju a nista ne rade
Mogli bi-ali neće!