Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nigdje nepiše da je derpe
Teške riječi od nekoga ko ne zna da se ne piše odvojeno od glagola.
Stara poslovica kaže: Money on money, uš on fukara!
Money on money, uš on fukary
Ovaj covjek samo kupi staru slavu Steve-a Jobs-a. Nista nije uradio za apple.
300 obilteji kontrošile vecinu svjetkog kapitala!!! A 10 NAJBOGATIH NIKAD I NECETE NACI NA FOREBESVOIM listama. To su vlasnici FEDA i banaka. uostalom pogledajte https://www.youtube.com/watch?v=B7eTjBJGjok neka vam ne bude mrsko googlati cinjenice!
Na googleu svaka budala, pa i ti i ja, može postaviti "činjenicu".
Steve Jobs cudo od covijeka, koji naprvijo firme poput!Mac, Microsoft Appel itd sve ostavijo ljudba ko su postali bogat, prevarom ili gradzom!??
Bogati sve bogatiji, a siromašni sve siromašniji.. Nikada nije bilo više gladnih ljudi u svijetu a u isto vrijeme ekstremno bahatih bogataša ..
@DexterMorgan nikad nije bilo manje gladnih nego danas
Pusti gladne, pobrini se da ti nisi gladan.
Bogatasi su najbolji cuvari novca za druge. On sada psiholoski ima dva problema: kako uvecati bogatstvo jos vise i kako izbjeci smrt jer steta je umrijeti a pare ostadose!!
zato mi sirotani jedva cekamo da umremo...