Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam Volva iz 88., na cesti se samo kamiona bojim.
Je li? https://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY
S ovin tenkom sam sletjela s ceste u provaliju, da bi mu samo pukle prednje gume, bile zamijenjene i poslije toga auto upalheno i nastavljeno dalje voziti kao da nista nije bilo.
Drumska krstarica.
Sto ste se potrudili 3-4 slike
Bato ti tata sine
...e, rođo, ko je ovo drajvao 70-ih u jugi, dingospo je bio, što bi rekli sarajevski šatrolozi...
oodma sam znao da si ti ovdje ostavio svoj prvi komentar. Bas gledam vijest i kontam sad ce stari commie da komentarise, ovo je njegovo podrucje
Kakvo je ovo auto, stroj pravi tog vremena. U ovo doba Audi je pravio šporete od auta
Bez obzira kome je prodan, to nikako ne znači da je auto loše ili da je nešto nazadovao. Volvo je vrhunsko auto, sa velikim brojem inovacija, najsigurnije auto na svijetu dugi niz godina... Audi je precijenjen nevjerovatno
Razlika je sto njemacku autoindustiju podrzava njemacka drzava a u svedskoj se moraju sami snaci. Primjer Saab i Opel. Saab pao a Opel opstao zahvaljujuci njemackoj vladi. Volvo uskoro izbacuje nove atraktivne modele sa kineskim vlasnikom.
Zvucace kao klise, ali je istina ziva. 2001 sam imao sudar sa ovim tenkom. Ja u kediju a volvo karavan. Prednim dijelom je udario moj centralni bocni i slomio je kedija skoro popola. Na njemu razbijen zmigavac i ona pozicija zajedno u kucistu, to je sve... Monstrum od auta !
ne laži
Malo si ga precero, al nea veze. Ko god je gledao Top Gear ima jedna epizoda kad pokusavaju slupat volva, al dzaba..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)