Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato u "Saraj'vu" seljadija grmi i dan i noc.
Odlična ideja. Uvesti i kod nas, za naše iskompleksirane seljačine sa solunarima na auspusima i za gasovanje motorima u po grada.
Hajde, hajde, sad pogodi kakav duh to mene vodi sta to mojoj dusi godi kakav zvuk je sad u modi Buka, buka, mene vodi buka mojoj dusi godi Zauvijek kod mene bice buka, buka u modi....
Da hoce i kod nas, pogotovo kazniti ove primitivce na motociklu..
Nesto naljepše svima koji vole automobile je ja mislim taj zvuk kad ga čuju, naravno govorim o ovim malo ljepšim zvukovima, šestaci, osmaci i slično. Meni lično srce zaigra kad čujem neko vozilo da se kulturno i lijepo čuje
Slazem se u potpunosti sa tobom Skrba i mene takodjer nervira nepotrebno turiranje, trkanje kroz grad divljanje i slicno. Naravno da sam protiv toga i uvijek cu biti, tome nije ni mjesto a ni vrijeme u gradu. Ja kazem za vozila koja se normalno i lijepi cuju bez toga gore navedenog (naravno ako je vozac normalan ovo je moguce, a ako vozi neki bruda onda od toga nema nista)