Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haiite sirotiljo naparite ocii
sto, pa da vidim sta cu voziti za desetak godina
Ja i žena sa dvije plate možemo samo sanjati novo auto prema tome đaba im ovo.. Bacio na papir i vidim ili jesti ili novo voziti i skontali da se bez hrane ne može..
clio kosta 34.000 KM. HAHAHAHAHAH
clio kosta 34.000 KM. HAHAHAHAHAH
Sve smetlje osim Mokke
Bolje bi im bilo da obore cijene, a ne ukidanjem dizelaša, samo njihove cijene prebacili na benzince i još k'o biva akcija. Niđe veze. Ovo su auta za svaki dan, ali većina stanovništva ni osnovnu verziju ne može priuštiti, a kamoli šta opremljenije. Stoga i ovo je pretjerana izložba, jer koga zaisa zanima otići će u salone i razgledat će. Ovako, samo šuplja.
Svaki Auto Show kod se odrzi kod BBIa sadrzi pretezno iste automobile svaki put. Rijetko kad bude nesto da covjek kaze "wow". Valjda ce nekad biti pravih izlozbi sa mnostvo interesantnijih modela.
Kakve veze imaju dani kantona sarajevo sa ovim nije mi nikako jasno?? Za takve prigode, treba neki koncert, predstava, sport za djecu, a ne ovu komercijalu upakovati pod dane k. Sarajeva. I uzasno izgleda, autopijaca u centru grada 👎
Stala.prodaja pa traze nacin da privuku musterije.
Ovo izlozba za politicare? Samo oni mogu sebi priustiti novo auto..