Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje on stigne stigne i moj Golf II. Uz sve to s ovim ne mozes drva vuci u njemu :)
očigledno se neka seljačina dočepala asfalta sa protruhlim auspuhom
Otkad amerikanci radi verzije sa preko 2000 KS za nekih 100 000 dolara
Perverzija :)
Hoćel bit dizel verzija?
jel na plin ?
kol'ko troši?
Proklizavat ce zimi... :-p
@DonTito Sa 830ks se može lahko proklizati po mokroj ili snježnoj cesti. Uz široke točkove dodirna površina je veća, samim tim je pritisak na podlogu manji, što uz nisko trenje može omogućiti proklizavanje. Tako da tu fićoni ima malu prednost, logično :P
@DonTito kad nema trenja ne pomaže nikakva elektronika, a vidim nije ti jasno ni kako radi esp, nit abs. Ti sistemi naravno u određenoj mjeri mogu pomoći ali ni slučajno na način da se točkovi blokiraju pri proklizavanju. Da ti dočaram situaciju, zamisli da ti pri proklizavanju blokiraju točkovi, logičan slijed je da ćeš kliziti još više i još manje kontrolisano, što svakako nikome ne želim. Ha ya :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)