Prerada iz Manhart Racinga
0
BMW M5 spreman za 316 km/h
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu vi pricate? Ova serija BMW-a bez problema dostize 320 km/h fabrickih performansi, a ovdje je dodato jos 100 PS-a. Veze vi nemate sta pisete.....
Nemas ti pojma o zivotu a bogomi ni o BMW. E ovo citam tvoje komentare svaki put kad se pise o nekom BMW i uvjek si pun negativnosti. Ako nemas nesto dobro da pises nemoj nista ni pisati. Ovako ispadas papak koji samo vjeruje u Mercedesa. Mercedes konstanto gubi od BMW na svakom koraku a ti se nasao nesto dizati. Plus, otkud tebi ideja da BMW gubi na vrijednosti vise nego Mercedes, daj koju statistiku o tome. Glupe price. Svaka cas Mercedesu, ali BMW je zakon, pogotovo za ljude koji nesto znaju o voznji auta.
ja mislim da i bog vozi bmw,razumijes
tacno edi malo si potup, pricas nesto za sto nemas argumenata, 99 % vozis mercedesa 200 d iz 81 godine koji ubrzava do 100km/h za 30 sec te razvija max brzinu od nevjerovatnih 135 km/h i mislis da je to vrhunac auto industrije, NEMOJ SE BLAMIRATI!!!!
Dobar marketing za toalet \"WC-E11\"
avion
mogli su i karbonske diskove stavit valja ovo zaustavit
hocu i ja ovakav :(
Ma djaba sve, nema plemenitost ni gospodski stil koji ima Mercedes. I zato tako brzo gubi na cijeni, za razliku od Mercedesa, i BMWi su totalno neisplativi. I uvijek ce ih voziti istetovirani, debeljuskasti kompleksasi koji su sami sebe uvjerili da su \"novi Sumaher\".
znaci za petnestak minuta moze proci kroz cijelu drzavu bosnu na svih 24% hihihihihihihihihihih,salim se ja,trebalo bi mu tri mjeseca kroz one gudure jer od auto puta ima samo nacrt hihihihihihihihihihihihihih....odlican za srbiju ili hrvatsku,tu se moze merakati po auto putu hihihihihihihihihi
opasna igracka