Kada kvalitet zasjeni avangardu
0
TEST: Citroen C4 1.6 HDi Exclusive
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi komentari su super, svi ovi experti znaju samo za polovnu 2icu, nemaju dovoljno inteligencije da pokrenu ovakav auto a kamoli para da ga kupe limit 2 milje za polovnjaka, samo sanjati o normalnom vozilu a za navedene novce ovo je exstra auto
Zaista ne mogu da skontam koliko neko mora robovati glupim balkjanskim kompleksima i biti slijep kod očiju da uzme ogavnog Golfa a ne ovog strašnog C4!
Nakon 3 ili 5 god probaj prodati Golfa i C4, sve ce biti jasno, razlika u nabavnoj cijeni ne moze to pokriti.
Ovaj Tozo je obična šoferčina na željeznici i ne zna ni voziti a kamo li šta je auto. Inače je toliko dibar vozač da je skoro slupao službenu Oktaviu kad se lani okrenuo na cesti. Bila mu kriva kiša i gume. Od takvog ne treba testove uzimati za ozbiljno. Nepismen je i veze sa vožnjom nema.
golf VI za ove pare nema ni elektricne podizace, a kamoli pepeljaru i upaljac. Al zato ima serijski svjetla u vratima kad se otvore, sto je ipak veliki napredak. Golf sa ovom opremom bi te izasao dobrih 45 hiljada, ili ti ga jednu skodu fabiu vise.
Vazda bio i ostao, Citroen gospodski auto.
Ljubav na prvi pogled...
Suck my cock.
bogami ja dugo ruznije auto nisam vidio...............ali stvarno je ugly
dao bih jedno 6.500 hiljada KM za njeg... bez cjenkanja
Kanta, k\'o i A1....
Udobno kao u dnevnom boravku???!!! hahahahahaha