Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada covjek poredi cijene novih japanskih ili korejskih voyila na Balkanu sa onima po svijetu (licno iskustvo) shvati da su cijene tih vozila kod nas bezobrazno skupe pogotovo kad se u obzir uzme standard u balkanskim zemljama sa standardom u razvijenim zemljama. Naravno, potrebe trzista diktiraju cijene, ali sto je mnogo - mnogo je. Poredjenja radi u Australiji je nov Ix35 sa odlicnom opremom oko 35-40 hiljada, a pogledajte cijene istog u BiH (isti model za min. 15 pa i do 20 milja skuplji).
Kod nas ga kupiti pa zavrsiti kod nasih na servisu, ned'o ti Bog, samo bi ga jos vise sjebali
Al će da škripi ova jeftina plastika unutra za 2-3 godine, pogotovo kod dizela,
Sjedi u nekog dizela i malo provozaj, pa onda nadji isto auto isto godiste samo benzinca pa ćeš da vidiš razliku u treskanju, zvuku, škripanju itd...pogotovo onako na hladan motor ujutro.
upravu si vw od generacije golf 5 i golf 5+ brze hrdjaju nego benzinci radi vibracije ...to je kod vw poznato i na garanciju rade to! drug ima jednog hyundai santa fe1 4x4 2.0 dizel sad mu je 12godina ima 165000KM motor super mirno radi nikave probleme osim malo hrdje na zadnjim blatobranima al to imate i u mercedas !! naravno nemozes mercedasa sa hyundai porediti i cjena je druga ;)
Lijepa vozilica ali previše para za jedan Hyundai...
ovaj hyundai je super isto kao i santa fe ali brate cijenom bezobrazno blizu jačim brendovima koji bolje drže cijenu
ovo je izgleda test fotoaparata,a ne vozila.Pa ovo testa nije vidilo,poziranje klasicno...al si ustedio na pranju vozila...
Kad se ova tvrda plastika par puta zagrije na suncu, pa onda u zimi smrzne na jedno -10 ima poslije 3 god. da skripi i pucketa u njemu ko u stojadinu.
Samo me zanima svrha ovog vozila... Da li je moguce da ovo reklamiraju kao terenca ili crossovera?
sta ste ba vi testirali