Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, što klix-komentatora ima.....sve bolid do bolida 😂
methlonja......znao sam da ćeš se pronaći...hahahahaaaaaaa
SVAKA CAST!! koliko trosi, koja mu je turbina, jesu li nove zimske gume, jel registrovan, ko ga je farbo, ima li agel eyes ili su petrolejske lampe, koliko co2 ispusta u atmosferu na svakih 100km, jesul ricaro sjedista, kakve su dizne, mozel se jebat u njemu ????????????????????????????????
"Poskok" a ekipa iz "Mostara". Pu majka mu stara ustaska. To vam je k'o da neki "sarajevski" studenti svoj bolid nazovu "Paljanski Tigrovi" ili ne znam koje životinje su najdraže četnicima s Pala i okoline.
Ovaj naslov je mogao izgledati kraće: Studenti iz Mostara predstavili bolida Čovića.
Trneće
Zaista lijepo za procitati, samo naprijed decki.
Samo naprijed, tako je i McLaren počinjao. Ako Bog da i Vi ćete...
Kako volim ovakve vijestiii :)) Bravo decki.
Uz svo postovanje, ovo je ipak samo igrarija, budalastina, p_zdarija, kakav bolid, kakvi šta!!!!
kakvi ba potencijali, pa ove gluposti prave djeca prije srednje škole, mi kad smo bili djeca nismo imali motore ali smo pravili kolica od drveta i bilo to puno ozbiljnije od ovog "projekta" sa oakvim studentima imamo budućnost - da se slediš
Fino, al samo nemojte koristiti to "jedinstveni u svijetu" , takva je vecina prototipa...
možda malo ovaj lim na sjedištu zakriviti ili bar ga obložiti nekim materijalom. vozač bi se lako mogao sav isjeći. nego, kako se ovim čudom upravlja? gdje je volan?
gdje je volan ?
Ovo novi bolid ferarija za 2015 sezonu hah
na prvu izgleda kao da ide na pedale =D svaka cast momci, ima ova zemlja potencijal al' nece da ga iskoristi, svu srecu zelim.