Peugeotova turneja po BiH
0

Peugeot Road Show polazi iz Tuzle

Sarajevo-x.com
Nakon izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg Peugeot Road Show-a kompanija Vermont, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda u BiH, organizuje i ove godine turneju po bosanskohercegovačkim gradovima. U okviru te turneje u petak, 27.5. biće organizovan road show u Tuzli ispred TC Mercator, u periodu od 10.00 do 20.00 h.
“Peugeot Road Show 2011, kao i prošle godine, organizujemo sa namjerom da posjetimo što više gradova u BiH i da omogućimo građanima zabavno cjelodnevno druženje sa Peugeot-om, i da im pružimo priliku da upoznaju Peugeot vozila i uvjere se u sve njihove prednosti. Svi posjetioci će imati priliku da testiraju najnovije modele, među kojima i model 508, koji je javnosti BiH predstavljen prošle sedmice. Takođe, posjetitelji će moći da učestvuju u nagradnim igrama, a pripremili smo i specijalne popuste i Road Show cijene”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont.

Osim u Tuzli, do kraja juna prvi dio PEUGEOT ROAD SHOW-a će biti organizovan u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci i Doboju. Nastavak turneje se očekuje u septembru.