Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golf nije nesto a kosta kao da je nesto. Mazda 6 2,3 sport je mnogo bolje opremljena i brza je i veca itd, a cijena joj je manja, jer kad kupis svu opremu koju mazda ima kao standard,onda golf kosta vise i fakticki je opet sporiji od mazde. A i Manji.
...odakle ovim bosancima lova,pa da svaki dan na ulici vidim po jednog novog golf-a pete generacije??
golf najprodavaniji ostatak glupana misli da ne valja
zbog tako dobre prodaje (za prva tri mjeseca minus 25000 komada), pa i dobrog plasmana u njemackoj, VW je otpustio samo 5000 radnika. bas cudno zar ne? inace ovaj najnoviji golf 4 sa najnovijim farovima se racuna u "dobro" auto samo jos u pojedinim dijelovima sarajeva. jos samo da spomenem da je udobnost golfova pogotovu za duze voznje (u bih je duza voznja od sarajeva do pazarica) ostala na istom nivou kao i prije 20 godina, sto u prevodu znaci kad krenes na duze putovanje ostavi bubrege kod kuce ili u onaj mali putni frizider.
jebem ti golfa,imali sta bolje kao npr.opel astra h?
nije djaba golf-golf sto kazu u narodu ˝za dobrim konjem se prasina dize˝
petica uvijek jebo te c klasa i trica
E raja jebalava maza Glolfgo Golf
ma kakav mazda bolja od golfa, C klasa boljaod passata, ML, XP neuporedivo bolji od tourana, polo. nema opreme ko da je iz 80 godina, a kosta ko da je iz 2010, bolj i Clio! VW NULA BODOVA!!!
Ne volim VW nikako!!!!!!
Kupis VW, parkiras ga u garazu i obilazis ga 20 puta na dan - da vidis ima li ga ;) Bolje i Lagunu kupit nego g5.
sta mislite da li je bolje kupit Mercedesa C klasu iliGolfa 5 za iste pare
petica da, ali za jedno 7 godina kad mu cijena bude 10 milja, a sto se tice ovog poredjenja sa mazdom - vise nego tacno, zadovoljan sam dvicom tacnije vrlo zadovoljan ali jos nisam siguran da li ce sljedece auto biti g3 odnosno da li cu iza njega i valje voziti gx
jebo vas njemacko trziste...ovo je bosna i hercegovina...
kupi cu ga