Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre su ovo vozilice...al zbog cijene nas ne zanimaju
@Dornauszieher...i ti lupas dzaba .....vozim od firme Forda F250 i ne trosi 30 litara vec pola od toga ......15 do 19 .....samo kad pretices pa mu das gasa na 120 a on iskoci u sekundi na 150 ...to se mora osjetit ....raketa prava :)
uuu ovaj ford f-150
Ne zanimaju nas zato sto jedu malu djecu u rezervaru. Sve po marku na auspuh izbacuje. Ko bi to natocio?!
Ovaj Ford Raptor je cudoviste,stvarno dobro auto...al ne za nasih uslova
a nudi se i 2,7-litarski V6 koji " uz pomoć prednabijanja zraka " proizvodi 330 KS i 501 Nm okretnog momenta. = turbo punjaca "turba" "turbine" bem ti clanak!
Sto se tice auta ameri uveliko kasne za evropom.
http://tinyurl.com/okf54so
Mislio sam da se ovaj grad zove Detroit a ne DETOROIT, al sve se nauči na klixu
glabalno ga vi glabate
...pričajte šta hoćete, onaj bjuik boli glava dizajn, "talijan" pravi...američki, a lijep, ipak je moguće.
sviđa mi se ova toyota, evo počeo sam odvajat' pfening po pfening
Pozivaju se muslimani da se suzdrže nasilja povodom izlaska novog broja casopisa Charlie Hebdoe u kojem se nalaze karikature muhameda. :) 3000000 primjeraka samo
Muhamed se piše sa velikim slovom M seljačino.
muhamed
PRIKAŽI ODGOVORE (1)