Napad na visoku klasu
0
Predstavljena Toyota Mark X
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to je smijesno za AUDIJA.................
Bravo Johnny, jedini upuceni.Lexus u jeftinijem izdanju i nista vise.
johnny je upravu lici na lexus ES 350
toyota ko toyota, sta ovi navodi linija ova ili ona, Mrc. ili Bmw, nigdje veze
mislim da ovo niej slicno mercedesu koliko opelu insigni-i mada su sva auta sad ove klase na ovaj fazon..nije loshe
meni je ruzan do bola
ni jedan ozbiljan kupac ovo nece razmatrati u konkurenciji sa bmw5 i mercedes E.. ipak spimaticno.. dobar pokusaj
lik ti nemas oci, pogledaj bmw i ovo ako ti lici ti si konj!
vala ga odvaljujete svi od reda. pogledajte slike nove Sonate i primijeticete da je zadnji kraj preslikan, bukvalno. a ovaj pad sprijeda stvarno podsjeca na Lexus IS.
Za vas NEupucene. Ovo je kopija Lexusa i nicega drugog! Toyota je to oduvijek radila i radice, naime uzimaju djelove i dizajn iz svog luksuznog odjela Lexusa i ugradjuju ih na jeftinije modele. Malo Avensisa, malo Lexusa Is250? Napokon malo bijesa u Toyoti, do sad sve neki baba modeli.
pa za te pare ce pregazit konkurenciju definitivno
jeste, u pravu si! I moja prva pomisao je bila kao tvoja! Stopke od BMW-a sedmice tj. od modela koji sada sljede, nova 5petica, itd....
Zadnji kraj isti BMW 7 ... http://www.theautochannel.com/news/2008/10/07/157820.1-lg.jpg
kopija S klasse. samo su mijenjli prednji i zadnji kraj, bocna linija ista. ovaj ovalna linija na prednjem blatobranu... tako mercedes udara temelje klasama (: