Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sierra je zakon
fenomen moj ga prijatelj jucer dobio!!!!! Nemam rijeci!!!!!
mogu samo parit oci
Nije bas skup ...
jo nedime nemoj ispadat paglu.... da spomenem samo zadnji slucaj u Hrvatskoj kad je covjek htio svoju novu E klasu zapaliti pred salonom Mercedesa.....zbog ogromnoh niza neotklonjivih serijskih gresaka
sva auta su auta... ali mercedes je mercedes... JEDINA kompanija koja sebi do sada nije dopustila da kupac njihovog auta vrati auto u fabriku radi seriske greske... novi SLK.. divan, brz, lijep, udoban.... SKUP... al j.bo ga ja bice i on 3000 KM.. kad tad!!
Uuuuu, Ma Mercedes je Mercedes, uvijek je bio najbolji i uvijek će biti ... Zvjerka
ne valja meni se ne sviđa SORRY but jebiga
Jesi supak mercedesu jedan!!!
Jesam dobar ha... vidi mi guza jebizovnog! Ma nista ona Hundai i Kia, ja sam kralj (dobar je i Wartburg)
Svaka čast Mercedesu...još jednom su dokazali da im na polju dizajna BMW ne može ni prismrditi!
no coment
Ma Svabe su meni zakon!
Ma Svabe su meni zakon!
aida i dalal su najbolje trebe u kantonu ?