Predstavljen kompaktni Peugeot
0
Novi 208 najavljuje revoluciju
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manjih proizvodjaca? toyota manji proizvodjac? prvo se informisi prije nego li pises gluposti..
Auto je odličan i originalan i ne trudite se dokazivati drugačije. U ovoj klasi u posljednje vrijeme najbolji dizajn. Slažem se sa \"flomaster\"-om. Istina je i da su Peugeot auti još od modela 205 pa do danas postavljali izazove drugima u dizajnu. Za njih je nekada radio čuveni Pininfarina i to je tada bio izuzetak u suradnji te dizajnerske kuće i nekog velikoserijskog automobilskog brenda.
vazno je da je Golf 2 jos uvijek pojam za ove papke malogradjanske!!!! Auto je prelijepo...
Sve u svemu i po interijeru i po eksterijeru je 10 godina ispred Pola.
križanac Toyote Yaris i Hyundai-a i30 = kopirano ruglo kad stari iskusni proizvođači počnu neuspješno kopirati manje proizvođače -_-
pa dobro, svako novo auto je bolje od predhodnika, jer iskorisava pozitivne strane istog, nadopunjavajući ih sa novijom tehnologijom. Normalno je da je ovo auto extra, ali meni licno 207 mica predstavlja zadnji izdanak pegueotovog izgleda na koji smi navikli. Ovo je podjonjen citroen c4-vanjski , pa malo i yaris inutarnji, a straznja svjetla si uzeta od novoga megana. iskreno i ovi motori 1.0, 1.1 su dobri radi potrosnje i zastite, al to snage nema , ne znam kako bi se to u BIH uslovima voznje moglo iskoristiti gdje se mora preticat i ima puno uspona. Meni licno ova 200 serija ovim više gubi nego što dobija, mislim da su trebali jos ovu 207 micu furati i ugraditi one citroenove benzinske VTI motore ako im je smetala potrosnja , a dizele ostavit ovakvima kakvi jesu. Vanjski izgled je standarno dobar al po meni nije dostojan nasljdnik 207 mice a kaamoli 206 ice.
perverzijaaaaaa
Malo yaris, malo corsa i dobijes francusko NISTA ;)
Koji je to auto bolji od Moskvica?
vanjski izgled cista desetka, unustrasnjost dosta losa, pogotovo dio ispred volana, i ispod instrument table...sasvim nepotrebno...:D
Get a life
kasnite cijeli dan.
Preslikani Ford Focus!!!
E CUJ MOTORI 1,0 I 1,2 . PA TO NE MOZE MEDA SA KASIKE STO TO UOPSTE I PROIZVODE
na qurcu te nosam btw preruzno auto sta je ovo