Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obrtni momenat je koliko si hin obrnuo na zadnjem sjedistu
Nakarada kao sto je i uvijek bila. Nissan je najruzniji brend kada govorimo o ovim poznatijima. Pulsar, nekoliko zadnjih Micri, Note, Juke. Uzas.
@mirzinmali ali su zato kvalitetniji od vw bosnjo.
Steta sto nece biti dizela. Ova ubleha u zadnjih par godina o maloj potrosnji benzinaca je cista prevara. O obrtnom momentu, barocito dizel terenaca ne treba ni govoriti
Licno vozim 1.3 160ks i trosi izmedu 5 do 7 smjesno za benzinjaru, kad se divlja 9l i ide strasno dobro.
@Formula Zato što dizel nema budućnost,pitanje je šta će biti za 3 godine s njima a za 10 to niko više neće proizvoditi,bar u segmentu putničkih vozila.
nece valjda ovako unakazit onako lijep auto