Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar/lijep nema sta., kad mi vise Espace nebude trebao mozda ovog kupim..dosta opreme po povoljnoj cijeni.. kao sto rece neko prije mene, VW Audi itd itd naplacuju cak upaljac za cigare extra..
Karavan je sex, po meni nešto između Audi 4 all road i passata, ali ni blizu, mnogo ljepše i sa više stila i ukusa, moćno elegantno, štopke šlag na tortu, sve u svemu veliki napredak u dizajnu od strane Renaulta, iako su već bili u vrhu sa dizajnom. Unutrašnjost- simplicity at it's best. Komfornost, prostranost udobnost, ništa previše, a ni premalo , Taman po mjeri. A cijena će pomutit konkurenciju. Ali u ostalom dijelu svijeta. Ovdje se zna šta se vozi hahahahah.
sada će kompleksaši koji voze 10 godina stare bmw-e,mercedese,audije, početi sa pljuvanjem, a ne znaju šta znači miris novog auta. da pojasnim lično bih uzeo novog pasata za iste novce (verzija 150 KS dizel i ovaj talisman 160 KS dizel).čak je pasat sa navedenim dizelskim motorom i jeftiniji ali ove što vozaju krševe od 200000 pređenih kilometara i 10 godina i više stara vozila mi pun klinac. oni pametuju nešto o novom vozilu, a nemaju pojma šta to znači
Nek ti znaś 😡😡😡
@commiemarshall svakih 6 godina novo. od renoa,preko golfa (nikad više),mečke,toyote, a aBd slijedeće godine ponovo mečka (c klasa)
Auto nije uopste skupu, a kakav bolid, nego sta nego premium vozilo, kazu nevalja renault, vozim renoa iz 2005, kad probam vozila njegovog ranga, vjerujte mi ko da sam na kladu sjeo, eto vama ljudi vase skode, volkswageni, odreden modeli audia, fiati itd, razlika udobnosti ko nebo i zemlja, nemogu vjerovat da onakve klade prave u 21 stoljecu.
Meni je ovo odlicno, cak mi je to mala cijena za ovo auto. Svaka cast Renaultu :)
@ante k Sta ti kazes?
Dobar:)))
Još jedan Passat u prodaji...