Osvježen Audi RS5
0
I dalje među najljepšim kupeima
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog će Dodik kupit odma, garant, čim je RS.
jest lijep brate
Jao, drag race... i šta tu dokazuje koji je bolji auto za VOZAČA ? Ništa. S tipovima kao ti nemam šta raspravljati, a preporučujem ti da počneš gledati Top Gear, pa vidi šta kažu profesionalci. Audi jedino može preteći M3-icu samo kada ovaj stoji da očisti insekte sa haube ;) Nerviraj se, jer znaš da sam u pravu, a jedina seljačina si ti... Em ne znaš ništa o autima sem youtube-a, tako da slobodno nastavi cvaju svoju vozati.
ovo za tebeee pod nikom Ehhh seljacino vidi ko koga dereee ... http://www.youtube.com/watch?v=z60m9gBVHs0&feature=related
Ovakvog bih primio na poklon, prodao, i uzeo auto namijenjeno za vozača - BMW M3, koji ovog RS5 dere i na mokrom sa svojim zadnjim pogonom, baca rukavice u lice Quattro pogonu :)
šta Vam je ljudi, kakva crna država, kakav Dodik? Ne znam kako uspijete povezati to dvoje? Kupi ga sebi, kakva crna država, prošo je komunizam, nema države. Audi A5 je odlično auto. nevjerovatno elegantan a ipak sportski kupe. A ovi što pričaju da ne valja, evo vam malo pročitajte, da znate nako objektivno više o autu, a ne da napamet laprdate. http://www.autonome.ba/index.php?option=com_resource&controller=article&article=137&category_id=7&Itemid=205 pogledajte motor od ove S5 pod tehničkim. prestrašno. 450 KS i troši 14.9 litara u gradu. Zvuči ko puno, al to je po mnei premala potrošnja kad se uzme u obzir da može kamion povuč.
da mi hoce drzava kupit jedan ovaka!!! :(
Vječna bitka BMW Audi Merc...
A sto I DALJE? Pa nije napravljen prije 20 godina.
Dodik samo kupuje mercedese, jer zna šta valja, a sto se tilče ove Škatrlje od auta seerem se na njega...
A5 je kanta
j*bo vas vise dodik, popustite malo s tim primitivcem.
sad ce nasi \"strucnjaci\" da nalaze mane, govoreci kako ga nikad ne bi uzeli
NIJE LIJEP, A NE LIČI NI NA KUPE
i tako je to bilo jednog suncanog dana :S