Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed audi, nazad bmw :)
Ovaj se citroen pozitivno prokurcio! Konacno prave prelijepe autice.
normalno da je za neke krntija jer su navikli na Audi ja ne kazem da je Audi los daleko od tog ali brate dragi prodati auto koje je isto ko i svako sto proizvode vec 5 godina nema smisla, gledaj ove zvijeri majko draga pa ni nalik ni na jedan model univerzalan dizajn unikatan, svaka cast ovo je iskorak i izazov za ostale u pogledu limuzina...jedino improvizuju BMW i Mercedes i limuzine im nisu kao sve prethodne al ovi kad naprave odose ispred svih svjetlosnu godinu u buducnost..i primjer Golf7 takodje unutrasnjost identicna kao u 6-ice pa samo budala moze platit za auto 50 000 koje je identicno kao prethodni model....ccc...svaka cast citroenu uvijek im su im DS modeli bili korak ispred
ja ja a za evropsko trziste proizvode one vanzemaljske,a za Kinu extra Auto e jbga
Vjerovatno misliš na DS5 obični? Isti se već prodaje u Kini. Ovaj je posebno prilagođen za kinesko tržište, gdje kupci gledaju zadnje sjedište, a ne prednje kako je inače u Evropi. Zato je ovaj i razvijen, jer obični DS5 nije za njih.
kapa dolje,svaka im čast.odavno ljepši auto nevidjeh.
uuuh gdje bi mi kraj bio da ga imam
Karoserija je strasna,svaka cast dizajnerima...ludnica..svaka cast..svaka vam dala..Sportska limuzina..
...tručine...akobogda sljedeći c5 :)
@commy :) Amin!
citroen krntija
Ma uozbilji se pogledaj dizajn ispred ostali bar 5 godina :)
Ma uozbilji se pogledaj dizajn ispred ostali bar 5 godina :)