Osvježenje za 159-ku
0
Alfa Romeo spremna za Ženevu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ljudi, sva njemacka auta su dizajnirana od strane italijana. Svi poznati dizajneri su iz Italije, najjaci automobili su iz Italije. U ova doba ekonomske krize velike automobilske kompanije poput: VW, BMW, Opela, Forda, Audija, itd. su zatvorile po jednu fabriku, međutim nijedan italijanski proizvodjac automobila nije zatvorio nijednu fabriku.
nemate vi pojma o automobilima
@alfista i romell together: hahahahhahahahha.. grohotom se nasmijah ! MERCEDES porediti sa tamo nekim plasticnim nizerazrednim proizvodjacem \"auta\".. HAHAHAHAHAAH... bh-strucnjaci!
a bas ti fino alfista rekao :sjedi i provozaj alfu ali ne 5KM nego cijeli dan pa sutra ,pa prekosutra i onda se zaljubis ..... saznas kako bi svako auto trebalo da ide .da lezi i da koci. sve ostalo je nebitno ! ko voli auta ko ne .... sta cemo mu nek se pati u svapskoj prevari i rezi na sviju sto su skontali sta je ALFA ROMEO i italijanska skola pravljenja auta.!
@alfista: sinak, probaj 5 km voziti e-klassu od mercedes-benz, :)).. samo 5 km.
Alfaaaaaaaaaaa se vraca svi sa tim vasim svabama odjebite.Prvo sjednite u alfu i provozajte je pa onda recite kako ju nikad nebi vozili.
@romell: hahhahhahhhhahahahah.. SAMO JEDNO !!!! pogledaj nakon DVIJE zime, SAMO DVIJE ZIME !!!! , jedan italijanski ili francuski auto!!! SCHROTT = SCHROTT !!!! majke mi si smijesan, romell, ne ljuti se. a volio bih te vijdeti u tom \"talijanu\" da te oderem mojom bengom. PS. a i nisam NIGDJE procitao da su ital. auta pouzdanija od njemackih!! NIGDJE !!! o udobnosti je smijesno i pricati.
hhhalllloooo jermy ovdje se broji ucinak na cesti, u zivotu ja sam licno otresao na cesti vise bmw i drugih dicnih svapskih vagena ne bi vjerovao s kakvim talijanima i od koliko narodnih para a tome sta se vise kvari neces nikad skontat dok ne se sam ne uvjeris ni ti ni bilo ko sem onih gore navedenih... FORCA ITALIA ... samo se vi sepurite s preskupim svapskim cudovistima..
da vlasnici bmw,audija i mercedesa vide ko im auta voza po bosni odmah bi fabrike zatvorili.
hahahahhahahahahahh... jao strucnjaka. serem se ja na ital. auta koja moze sebi \"sira narodna masa\" priustiti.. tu ne brojim exclusivu, da se razumijemo! italijan ne moze schwabi ni vode nositi, HALLO LJUDI !!! kakva alfa, kakva lancia, kakav fiat... ne budite smijesni. opet kazem: ne ubraja se exclusiva a i u toj kategoriji ima schwabo i za to odgovor i to kakav !!!
Halo golferi smjesni ste....U klasama u kojima su ova dva auta, ne postoji niko ko im moze primirisat ni po voznji a ni po izgledu.
BMW 4EVER
Za ovakvu vrstu auta, dati komentar da je Talijansko smeće. može dati samo onaj ko nikad nije sjeo i prvozao Talijanski auto. Ovdje prije svega ne mislim na fakat smeće, koje se novo može kupiti do 10000-ak hiljada eura. Al\' u globalu reći za Talijanska auta, kao što su npr. ova dva gore predstvaljena, fakat je tragikomično...Imaš ti tu momak i firmi kao što su: Maserati, Ferrari, Lamborghini, Kampagnola, itd... Vjerovatno je sve to smeće...
auto je zvjersko sad sto svabe imaju mecku bengu i audia to je druga stvar...
ovako romi znaju sta je konj i sta je auto a ja znam da najvise roma vozi mercedesa sto jest jest... ozbiljno i to oni koji i nisu bas sa parama voze one starije mercedese. alfa romeo jeste lijepo auto, ali bmw-u, audiju, a kamoli mercedesu ni prismrdit ne moze, da se razumijemo. svabo je svabo... nek prica ko sta hoce.