Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://abcmoteur.fr/wp-content/uploads/2012/11/nouvelle-308-2013.jpg http://voiture.kidioui.fr/blog/wp-content/uploads/2013/01/Peugeot-308-II-1024x640.jpg http://img.over-blog.com/600x450/0/30/96/39/Mes-Images-2/Peugeot-308-II-AR.jpg http://blog.starterre.fr/wp-content/uploads/2013/09/308-2.jpg
Dovoljno je samo reci, da je motor radjen u suradnji izmedju PSA-BMWa. Onda zamislite tek sta se krije ispod haube.
mani lici na novu opel astru
Ma kakav, modernija malo vise zaobljena verzija Peugeota 307.
Za ovo auto samo hajvan moze reci da ne valja.
Danas se vidio uzivo ovu makinu. Francuzi su ga napravili tako da se komotno moze reci, najbolji auto u svojoj klasi, sigurniji, brzi, startniji, bolji, laksi, veci i puno moderniji od Golfa VII, dere ga u svim segmentima. Unutra je auto nema dugmadi za grijanje, klimu, radio CD, navigaciju itd, nego je sve strpano u touch screen ekran koji izgleda kao 10tka tablet i preko toga se upravlja. Auto je odlican, nije ni cudo sto su ih vec toliko prodali.
Dobro je da si vidio auto pa vec sve znas. Izgleda da Golfa VII jos nisi vidio. Kao prvo touch screen je smijesan jer se sve skoro regulise preko njega i tako moras promijeniti tri levela da bi pojacao grijanje, a reakcija na svaki dodir preduga. Sjedista naprijed premekana. Nazad kad sjedis nema mjesta za stopala jer je prednje sjediste prenisko. Gepek fino povecan, ali zato visina zadnje sajbe totalno reducirana, tako da je preglednost nazad slaba. I uz sve to stvar o kojoj se ne govori u Bosni: Ima u klima sistemu opasnu tekucinu R1234yf, koju Mercedes, VW, BMW, Mazda i Toyota odbijaju koristiti. Radi se o tekucini koja je lako zapaljiva i pri gorenju se pretvara u fosfornu kiselinu.
@urbanix, ma jah, Golf dvojka je zakon? Ono za klimu u Peugeotu, hehe, CISTA IZMISLJOTINA I LAZ, nidje veze. Prvo Francuz napravi, pa Svabo testira, kopira i onda za par godina predstavi. Jarane 150 novih patenata samo na tom modelu. Ali nista ne brini, oni Renaultovi zastarjeli motori koji se ugradjuju u Mercedese A i B klase, oni se mogu porediti sa starim Renaultima, ovi novi su puno bolji. Jos kad se doda rumunjska "know how" u sastavljanju, bas veselo. Prosle su 70te davno, sad ces Svaba naci najvise u zaustavnoj traci sa upaljena cetiri zmigavca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je pezo osvojio 5, koliko je onda mercedes...70?
Imas poentu Golfu Dvojka, pogotovo za nove modele Mercedesa A i B sa Renault dizel masinama koje se sastavljaju u Dacia fabrici u Rumuniji.
Mercedesova masina ne moze stat u te kepece pa mora nabavit neku krs masinu da ubaci, a ja ne znam odakle ti izvuce renoa kad je ovdje rijec o pezou. Za golfa dvojku necu ni pokusat da skontam sta si htio time rec