Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nissan NISMO, iduća serija će biti JESMO :D
Le Mans Serija je sve jaca...steta sto ni jedna domaća tv ne prenosi..
Pogledati obavezno: Nissan Wing
Motor naprijed... haj ok... Prednja vuca? Jedva cekam Le Mans da vidim kako ide. Tu cemo vidit jesu li japanci uzimali lose ili dobre droge :)
Nakon malo citanja sam saznao da pogonska osovina ide do zadnjeg diferencija... I da je ERS sistem sposoban da prebaci snagu na zadnje tockove kada je to potrebno, ali zadnje gume su manje a izgleda da je raspon uzi... Eh ovi japanci
Da sam kompetentan znao bih odgovor i ne bi se ovde cudio :) Inace sva ostala P1 auta imaju motor nazad i pogon na zadnje ili sve tockove :) Vidjet cemo tu "laboratoriju na tockovima" kada dodju takmicenja i Audi sa svojom masinerijom ;)