Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka, visoka crna sa protezom je Jasna P. koja svom dragom bokseru udara krivine gdje stigne uključujujući \"kupanja\" po Central bazenu sa drugim frajerima a druga brinetica je Mirela iz Švrakina koja sa jednom curom iz Tuzle radi escort po Makedoniji i sličnim zemljama...sve u svemu top hostese :)
ima li neko auto, a da nije proglaseno autom godine u BiH?
bas sam pratio ovu anketu bilo je izmedju volva i audija, kako nissan uze ostace bih misterija 2011 godine, bas me zanima ko ce za ovo izvalit lovu
kakve su ovo krampe od hostesa
Ma nigdje veze ovo je samo placena reklama za juke.. Auto godine sa prodatih 5 primjeraka,to samo kod nas ima
Nikad losiji izbor automobila u BIH, cuj Juke ruzno smece sa istoka.
Zar nije golf 2???