Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a
jedva cekam da ga probam uz Karaulu da vidim kako vuce tih 1400 konja :)
Jos da hoce malo napraviti aerodinamicniji izgled.
Pishaj ga kad nema dušu!
nek ti citroen ima dusu
Francusko smeche :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U februaru ove godine je predsjednik Bugattija dr. Wolfgang Schreiver --------------------------------------------------- Bugatti, firma iz sjeveroistocne Francuske (Moslheim) kojoj je vecinski vlasnik od 1998 godine njemacki VW. Direktor firme je Wolfgang Schreiber, Vele seljacino jedna, a ne "dr. Wolfgang Schreiver". Postoji jos jedan dio stare firme osnovane od poznatog Ettorea Buggatija, medjutim oni proizvode dijelove za francusku vojnu industriju i Airbusa i ta kompanija se zove "Monseigneur Bugatti". Sjediste te kompanije je odmah pored galerije Buggatija u Molsheimu u Francuskoj. Jos jednom, direktor firme je Wolfgang Schreiber, Vele seljacino jedna, a ne "dr. Wolfgang Schreiver".
Hennessey Venom GT po "Ginisu" nije najbrzi auto na svijetu, jer je prilikom testa vozio samo u jednom smjeru, a treba u oba (zbog uzbrdice/nizbrdice, vjetra,...) i mora bit proizvedeno najmanje 30 komda auta da bi uopste bio u konkurenciji, a Venoma GT zasad ima samo 11...tako da je Veyron jos uvijek numero uno!
ma sta cu ga prati provozaj ga 2 sata opet isto
Jedva cekam da ga provozam, na igrici :)
presmjesno da postaje žalosno, u normalnim uslovima nemoguće je iskoristiti i 400 ks a oni dodali još 1000...
idealnim,naravno koje mi nemamo,a zove se asfalt urađen po standardu