Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za njegove uspjeh njemam rijeci, sve je to odraz Hotinog truda, a sto se Bakira tice, zna samo da sjedne i vozi, sve ostalo drugi rade za njega, veze nema o mehanici. Samo mi nije jasno zasto je Hota otjerao dvojicu svojih radnika, Adina i Kinu, koji su mu toliko valjali, pratili ga na svakoj utrci...sada momci rade za sebe i razvaljuju sa poslom.
Ovaj Nihad Seferagic vozi Polo 6N a ne Hondu Civic. Sad sam gledao na stranici utrke.
U tom Cazinu svi dobro žive ,a nitko ne radi!!
A dijaspora brate. Pola opštine je u Zirihu, Grazu, Minhenu, Ljubljani itd itd..
Imam kolegu iz Cazina, cazinjani su itekako radisan narod. Nemaju industrije ali zato poljoprivredu imaju. Najveći proizvodjaci mlijeka u tom dijelu BiH. Ali i jaku dijasporu.
Gdje gospodin koji je je u najavi spominjao jugice a nezna da taj jugic kosta vise neg njegov citav vozni park. Pogledaj samo galeriju a gdje je jos ostali 80 auta a o Cazinu i stazi da se ne prica
Sta zna Bosanac sta je auto motor sport. Hebo te Cazin
SBB, esi ljubomoran? Vidi se da nemamo pojma kad smo brzi od ceha i slovaka u lancerima od 150 000km.
U ovom klipu se vidi koliki smo mi amateri, pa nije ga ni jednom zanjelo, vozi ko pi.. Samo stisce gas na pravcima, jbt ako se lozis na ovaj sport, stisni ga se cuje za tebe, a ne ko amater, ja bi s vise agresivnosti odvozio
bi sigurno...
Zato on vozi auto od 100 000+KM a ti dvojku 1.6d, samo zato sto si agresivniji vozač...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima finih kola
Delta Integrale najbolje reli auto ikad
Lancia Delta HF Integrale. Respect.