Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo malo auto, samo da mu je i cijena malo manja, kako bi gradjani manje platezne sposobnosti bili u mogucnosti da ga kupe, mada onda to ne bi bio bmw
BMW the best!
Ja ću istog ovakvog imat kad izađe BMW serija 23, serija Golfa 36, i kad svi oni budu išli na vodu, jer para za čorbe slabo imam, jer takvo novčano stanje mi je omogućila moja država, i hvala joj na tome puno!!!!!!!!!!
zlatne kasike slazem u fahrin avaz, i u covketove petosobne stanove! A gdje ih ti slazes ako smijem znat?
Hej pusti tvoji milioni, jadan onaj kome ti budeš nekretnine svoje prodavao, a jesu to nekretnine koje se sastoje od :1 vanjskog wc-a, kokošinjca, garaže pokrivene najlonima, i jedne kolibe od psa? jesul te aa? ja koliko mogu procijenit da jesu!!!!!,.a moliću lijepo da me ispraviš ako griješim, ipak neću pred veličinom da se griješim. Hvala ti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koje sam ja srece...od 2 miliona BMW-ova Serije 1 niti 1 da bude moj :( :(
BMW peuzima primat malih gradskih auta, samo da postanu i cjenovno konkurentni, preskupi su u odnosu na ostale.
BMW = Bei Mercedes Weggeschmissen :-))))))