Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je fino bez reklama, bilborda, postera, plakata, naljepnica, brandova koji blicaju i udaraju u mozak. Čisto, uredno, niko debeo, nema gužve, nema nervoze.
Bolji vozni park neg u Bosni
Isto ko Kina 80ih, a auti su državni.
Čini se da su im i bicikla rijetkost. Al hajde bar više hodaju i ne zagađuju autima okolinu.
Nigdje papirića, lijepo popločani trotoari, fasade bez oštećenja, bez ružnih prepravki i zatvaranja balkona. Ne postoji ništa crno ni bijelo, sve je crno-bijelo.
Koliko vidim iz videa, pa tamo ni sunce ne obasjava ulice, već samo stanove na višim spratovima gdje žive članovi partije i privilegovani...
Ko voli nek ide tamo zivit, ja necu
Opusteno nedjeljno jutro u jednom velegradu.
Ko srbija za vrijeme krvnika Miloševica
Sjeverna Koreja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mislio sam napisati 'jos jedan obican dan u orwellovoj 1984' ali ipak ne osjetim tu vibru. To se osjeti kad gledas snimke iz glavnog grada mijanmara ili turkmenistana. Gigantske avenije ali nigdje nikog. Gradovi duhova.
Haha gledaj zatucanih kvazi-komunjara u komentarima. Nema tamo da kupiš telefon za 200KM pa cijeli dan bezposlen laprdaš po Klixu.
uhvati me depresija samo sto sam pogledao video, cak je i ovo drvece depresivno
Ja ovo sto vidim. Jako lijepa i cista zemlja, bez stresa. Sve puno ljepse nego na zapadu
Naručili i dobili 1000 Volvo auta koje nikad nisu platili .Nadam se da je ovaj mercedes plaćen