Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio se za mene.
Q2 je crossover, ne SUV. To lijepo pise na AUDI.DE, a to sto su novinari neinformirani, njihova stvar. Auto je za mladu populaciju, posebno zensku, a sto se tice tih "podsjecanja na gla, polo, ovo, ono" tlak mi skoci cim netko napise podsjeca na ovo, podsjeca na ono. Kakvog ce ga napraviti? Okruglog? Ne govorim to samo za Audi, ima likova kazu da je Giulia slicna Seriji 3, BMW bi volio da je obrutno, Giulia je dizajnom za seriju 3 umjetnost. Audi je zakon u svakom slucaju, osovno Q5 , na slici je SQ5 , za mene najbolji auto, SUV, premocan, prostran, pregledan i 5 sekundi do 100. Meni dosta :D
Zadnji dio,merc a klasa... Ko da su koreanci,pa kopiraju,a ne audi jbt
Razocaran sam unutasnjosti isto Ford esskort 89 g!!!
je li ovo audi prepisuje od fiata.
"Postoji i posebna kategorija nazvana SUV, kratica za Sport utility vehicle, ili SAV kratica za Sport activity vehicle, a radi se o vozilima koja svojim izgledom nalikuju terencima, ali se od njih razlikuju prema namjeni, cijeni i voznim svojstvima. Takva se vozila ne mogu mjeriti s čistokrvnim terencima izvan ceste jer su im terenska svojstva i robusnost žrtvovana zbog udobnosti i dizajna." AUDI Q7 SUV I AUDI Q2 SUV ?????????????? Možda ne znam naći razliku u definiciji i izgledu modela.
q2 je crossover. ne suv. posjeti audi.de
@yellow123 Ok, ali sam se ja rukovodio informacijama od poznatih časopisa o automobilizmu i njihovih "eminentnih novinara". U svakom slučaju hvala na pojašnjenjima.
Jbo audi vidi one male sto joj je pukla noga.. Audi mj joj naudi
sedmostepeni manuelni mjenjač s dvostrukim kvačilom. dajte se uozbiljite, da chunom drugo kvacilo pritiscem? valjda automatski mjenjač?
Sexy auto ovaj Q2!
CISTA KOPIA FIATA 500X JARANIMOJI