Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala ti megane, dobro si me služio dok si bio moj.. Pusti kraju ove sveznalice, nisam te dva puta vozio majstoru u 8 godina, živ bio..
Debili, samo ukidaj, ukunuse lagunu, sad megane, sta je sljedece.
I talismana su ukinuli
Ok ,razumjem zasto su ugasili Talisman i Lagunu,alo zašto Megane ??? Mogli su komotno još
E moj megisa 11 godina nikad majstoru nisam otiso i kupi budala golfa evo u pola godine 2 puta na slepi smece njemacko i tdi i 1.6 ko ga napravi
Imao dugo vremena megane 2 ph2 1.4 16v , dobar auto bio. Mana koju sam ja imao jeste tapacirunzi se odljepljuju. Ostalo , ispunio je svrhu i ocekivanja
Ode sve na struju.Adio benzinske pumpe,ulja,maziva,ciscenja katalizatora..
Zna li iko koliko je podtipova megan imao?
to se i ja pitam, više različitih auta a da se isto zovu nisam vidio nego za megana.
Sedamlest.
Odlican!!!
Kanta od auta kao i svaki drugi francuz
Steta, posjedovao sam Fluenca a komsinica kuca do Megana 3 u vrijeme dok su bili novi i stvarno mogu reci da nikad 'kahnuli' nisu. Megane 4 mi je barem duplo ljepsi od Golfa 7 a polovan kosta isto ako ne i manje.
ma komotno mogu ugasiti komplet proizvodnju nek ove motore rasprodaju mercedesu i tamam