Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cls je tata ove klase ovo su samo pokusaji
Ajd malo se bolje informisi,pa onda valjaj gluposti... a5 postoji i sa 4 odnosno 5 vrata,bmw 5 gt je nesto sasvim drugo,a kad bmw gran coupe udje u proizvodnju ce biti konkurencija audi a7 i mercedes cls
Mrak
A5 s cetvero (ili ti ga petero vrata s gepekom) ja nisam vidio nego samo s 2. (odnosno ako racunas gepek 3.) vrata! A7 ima malo vise vrata i malo je veci, a time je i klasa malo veca, a time je i cijena malo veca. Jedino ne vidim svrhu kupovine ovog auta pored postojece game, jer ovaj model CLS-u ne moze ni primaci, ali zato moze da se lovi s BMW GT (Gran Tourismo)! Meni licno je ta klasa bezveze!
A7 Sportback : dug 4969mm, sirok 2139mm, visok 1420mm A5 Sportback : dug 4711mm, sirok 2020mm, visok 1391mm A5 Sportback kosta €32.700 A7 Sportback kosta €51.650
Koja je razlika izmedju ovog i audi A5 sportback sa 4 vrata? I zašto košta 20 hiljada više? Da neko može reći da ima A7.