Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgubili su pamet braneci cionizam. ovo ce morati puknuti negdje
@gooUser6670 pa evo ove zene nisu zamotane pa stradaju znaci kao na bliskom istoku
@gooUser6670 nisam ja zlonamjeran nego ti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je ta Američka demokratija kojoj se teži
Jarane zivim i radim na relaciji USA-BiH mada sam vise u drzavama ali ovaj vid demokratije ne treba nikome. U nekim stvarima je to ok ali u vecini nije. U nekim drzavama policija ima vece ovlasti od nacionalne garde.
@PublicEnemy ja takodje zivim u SAD u svim drzavama policijaima vece ovlasto od nacionalne garde,nacionalna garda nema nikakve ovlasti osim kad su ovlasti dozvoljene odakle ti to?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio sam usa resident 15 years! Usa ima predivne ljude ali od smjene Nixona tamo nema ni “d” od demokratije sve je u rukama AIPAC-a nevladine organizacije koja je 1953.godine formirana kao lobby grupa a nakon što su John i Robert Kennedy pokušali da ih preregistruju u stranu agenciju platili su glavom i još je Nixon pokušao da ih stavi pod usa zakone ali je smijenjen i danas AIPAC suvereno vlada sa usa
Hladno tuzba. Ima snimak, ima svjedoka, policija vjerovatno ima kamere.
Americka demoktatija, a kad su 'obucavali' nasu policiju poslije rata zabranili im i cvoke da pale kriminalcima
I kaze bice bolje kad dodje Trump iskvarcani. Nema toga predsjednika u historiji koji je igrao drugacije. Po pitanju Izraela su jedinstveni 1000%. Cak i ako je stetno po njihov narod. Veliku su ćasu zadrobili.Ide im polako gradjanski.
''zemlja slobode i dom hrabrih''
Demokratska zemlja.
Cionisticki psi! Poslusni i dobro istrenirani.
Američka demokratija ....
U raljama Cionista
KUD TE ĐAVA PONIO,SJEDI KUĆI PEGLAJ,,A KAD JE NA ZEMLJU BACI,OHH MY GOOD,OHH
Vi sto se ogromni kriticari komunizma... Sta kaze te na ove demokratske metode?
Ovoga kod našeg dragog Tite nije bilo@
To je namjerni prikaz primjera za ostatak planete gdje USA ima uticaj, kako će se policijski sistem odnositi prema demonstrantima, tretirati ih ne kao ljude no kao objekte. Nema države naroda, no sistema bez ljudi.
Ko ne slusa ide u tvorza.
Neka, neka, došli su u cukice cciffutske na red.
"Kad im se kaže: 'Ne remetite red na Zemlji!' - odgo­varaju: 'Mi samo red uspostavljamo!' Zar!? A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju.” El-Bekare, 11-12.