Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
476km po paru...de nam recite kakve su to cipele? same rjesavaju slucajeve?
ovo na slici je dermal. bar 4 puta jeftinije od te cijene.
Skupa neka obuća, 100 000 za 210 pari.
Ugradio se Rumeni ubica neduznog starca na cesti.
Samo pitanje, jel od svojih para kupio ili opštinskih. A slikati se i na ovoliki nivo dizati, e to nema nigdje u svijetu
Aferim za općinu i načelnika
Slikati se pored poklonjene obuće - susramlje! Obaveza Kantona je da obuva i oblači policajce ali avaj, muko moja pređi na drugoga.
Svaka cast opcini i nacelniku ali, mislim da ja krajnje sramotno da kazem smijesno punih usta se hvaliti po drustvenim mrezama kao i medijima da su kupili policajcima cizmice ili cipele. Pa jel moguce.. Sta je sljedece, podijelio po sendvic djeci u skolama..?
To je donacija, a ne obaveza. Cipele su odgovornost nekoga drugog
HTZ obuća
Ostali nacelnici bi trebali kod Semira na edukaciju. Nisam niciji bot, nego sam se preselila u drugu opcinu i sad gledam kako da se vratim u Novi Grad
Kažu da su pravo dobre cipele, jake mogu WC šolju razbiti prvim udarcem.
Rojeve dronova i helikpoktere nabavljajte!
Rumenko estrada.Sutra ide objava kome je vitre dao.
I ovo bi trebala biti vijest. Pa zar nije normalno da poslodavac da svom uposlenom potrebnu opremu za nesmetan rad.
Mislim da Opcina nije poslodavac