Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne opravdavam nerede, ali što zabranjivati proteste? Mogao si ih pustiti neka protestuju, bili bi nekoliko sati i razišli bi se!! Ovako si poslao specijalce i samo napravio nered. Tako bi bilo u svakoj zemlji da si poslao policiju na narod!!
znaci opet su muslimani zrtve? Ni francuska im nevalja?
STA EVO SAMO NOS MOSLIMANE MALTRETIROJU U SVOKOJ DRZOVI NIDJE NEMAMO SVOJA PROVA HOCE DA NOS POTAMONE
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nikako ne podrzavam nasilne proteste ali zasto ih zabranjivat,to znaci direktno se stavit u sluzbu i na jednu od strana koji su u sukobu i to nije neutralnost i pravjednost,time su i isprovocirali nasilje a jos kad su ti specijalci oko tebe i sve je napjeto onda normala da ce neka budala ili insajder uradit nesto i krece kolo...bzv
Elhamdulillah braćo kad Vas vidim kako ste ujedinjeni i pored toga što nas cionista i medija pokušavaju podjeliti..onaj brat iz Maroka, onaj iz Alžira, onaj iz Turske, onaj iz Saudije...svi zajedno za Palestinu! Neko reče: "..ovi im dali vizu, a oni tako vraćaju!" Ja se pitam: ko je dao francuzima vizu kad su klali po Alžiru..da ne nabrajam dalje? Neko opet kaže: Muslimani teroristi.. Ja se pitam: ko sruši onaj Malajziski avion neki dan? Braćo moja suze radosnice mi krecu kad vas vidim po cjelom svijetu kako se okupljate u znak podrske svojoj braći u Gazi;) Sellam braćo moja!
Sve crnci u arapi. Najmanje je tu francuza. A garant 95% njih ilegalno boravi tu.
jesu se ova krmad cetnicka opet uzjebala po klixu......
chapeau
nema nista draze nego vidjet policiju u bolnim pozama, zadnja slika hahahhahahaah
A zasto su francuske vlasti zabranile ove proteste?? Sigurno ne tek tako, bez razloga.. Evo zasto - zato sto su propalestinski demonstranti proslog vikenda pokusali da upadnu u sinagogu u Parizu, izazvavsi nerede, te su osim toga unistavani izlozi, automobili itd.. A klix naravno to ne spominje!
Pa zašto to nije urađeno i zabranjeno u Londonu ili u nekom drugom gradu.Nakon pobjede profašističe opcije na čelu sa Mari Lepen u Francuskoj je sve moguće vezano za rasizam i svakovrsnu diskriminaciju.Pošto je i tvoja vlada profašistička,ti to naravno ne razumiješ i to podržavaš.
to je "demokratija", a mi smo ko biva živjeli u komunizmu i ništa nismo znali dok ne dođoše evropske pederčine da nas prosvjetle. to su euro norme i standardi
Ko nije za palestince onda je protiv palestinaca. Ostalo je sve " jebavanje u zdrav mozag". Pa da zavrsis na psihijatri. Sutra ce pisat u novinama da ih ne bombarduju nego zasipaju cvjecem. Da se sami ubijaju, da vrse samoubilacke napade itd. Mars, ko je terorist?
peri govna, sravni sa zemljom, zatrj im svaku spozanju da nikad više ne seru u zemlji u kojoj su došli kao imigranti sa vrećiom stvari i željom za boljim sutra a sad bi oni rasparčali da mogu tu zemlju na komadiće
Ljudi koji odu do granapa i kladionice ne trebaju komentarisati zemlje o kojima nemaju pojma.Francuska uopste ne lici na evropsku zemlju-Vecina su Arapi i crnci,samo po selima Provanse su francuzi bijelci.I nisu bili nasilni protesti dok vlasti nisu zabranile proteste,e sad ce im Arapi pokazati sa kim se kace.
Protesti su bili zabranjeni jer su demonstranti pokusali da upadnu u 2 sinagoge na protestima prosle sedmice, naravno klix je u stilu pravih novinarskih govana zaobisao tu informaciju. Sto je problem biti objektivan? Eto sto?
Ja Francuza levata, pa Arapi su populacija koja cini oko 40% Francuske. Nije to ko ovi kroati sto ih ima oko 17% u BIH, a pale zastave i niko jos nije kaznjen.
Rasturite Evropu isto kao što su i oni nas
Nije ni cudo sto je cijeli svijet na strani Izraela..
Sve ***rtovati nazad u zemlje porijekla, pa nek tamo uživaju u demokratiji do mile volje.
Zemlje porijekla???? Pa ovo su sve rodjeno Francuzi bilmeze