Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo malo smrdi na naručeni članak SDA. Po posebnoj cijeni, koji ne ide u rubriku sponzorirani
Bakir i Reis direktno naručili...
Narucen ili ne ja bih zelio subvenciju, a ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Na stranu SDA trebamo postavljati ovakva pitanja. Nemoguce je da nema para za subvencioniranje a cijene su podivljale. Moramo ih pritisnuti jer znamo da PARA IMA
Od koliko je radno vrijeme u SDA bot centrali? 😁
Ne trebas biti ni SDA ni trojka bot vec samo misliti svojom glavom! Jedna pogresna odluka ce samo kod glupog covjeka promjeniti misljenje o kompletnom radu vlade vjerovatno jer sopstveno misljenje nema vec kako krdo tako i on… Tako da malo mozak upaliti i ako je cist zrak jedna od bitnih tacaka i poskupljenja su ogromna zahtjev za subvencijom je OPRAVDAN
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaći budžet KS je dostigao budžet BiH??? Država u državi. i još nema para za grijenje.
Prosle godine se moglo sufinansirati jer je prosla bila izborna godina. Sad kad su ponovo zajahali fotelje, onda vele: narode, narode, evo vam ga evo, pa sa njega gledajte Sarajevo...
kako ce kupiti mobitele i ostalo lopovi bolan lopovi
Pa nece vlada moci nista oprati kroz javne nabavke 😂😂😂😂😂
EEEEEEEE jadu jadni botovski SDA-ovski. Možete li niže pasti od ovakvih članaka?? Kome imalo funkcionišu sive moždane ćelije, sve je jasno. Ko se loži na prestolonasljednika i princezu, upravo svršava na ovaj članak i botovsko javljanje. Izgleda da će ih dugogodišnji jaran dotur hercegbosanski pustiti niz vodu, eto jada od Mostara grada
Jao sponzorisanog članka hahaha. Samo jedna poruka toj SDA, da li ste vi ikada ili pomogli građanima subvencijom ili pomogli Srebrenici? Uh da vi ste oni što ste izgubili srebrenicu
U najgoroj svjetskoj krizi gdje sve moguce vlade svijeta subvenciraju cijene grijanja najbolja vlada u BIH to ne radi? Sramota!
Ova vlada kantona SA je opsjednuta kako da potrosi narodne budzetske pare ali tako da oni imaju koristi, a ne narod. Dok je vladala SDA bilo je investicija na sve strane, a sa ovim mrtvacima tavorimo i gledamo kako balahaju nase narodne pare.
Čuj ovih debila - "naručen članak od SDA"?! Pa vama nema pomoći ako ste izgubili sposobnost kritičkog mišljenja, botovi jedni.
Ne moraš biti član nikakve stranke kad nešto nije u interesu građana. Parola je snađi se , nama trebaju novci za neke projekte gdje se može dobro zaraditi. Socijalna davanja su gubici po svim stavkama budzeta.
Kad smo ovim trojkaškim botovima pbjašnjavali da će im doći na naplatu nesposobnost ove vlade Difovaca. Dali porodiljama naknade, svi kliču, a ne vide da su morali onda ukinuti nešto drugo. Zadužili se do neba i glume da su sposobni, pa svako može tako.
stvarno mi je žao što se brinete za grijanje, pa kupi drva i loži, hem isplatnije hem ne ovisiš od plina, rusa i vlade.
glasao sam za trojku ali necu više nije samo plin u pitanju šta je sa ostalim energentima..
E pa koliko je naš narod zatucan, prosto boli. Znači moraš biti ili jedno ili drugo, nema šanse da se smije kritikovati vlada, a da nisi SDA. Nećete vjerovati, ima nas koji smo davno shvatili da ni od jednih ni drugih hajra nema, samo se bore za stolice.
Najtužnije je što je i narod u tolikoj zabludi da se i sam počeo boriti za njihove stolice, a situacija u državi sve gora i gora. Shvatite da ne valjaju ni jedni i kada pogrešno rade, kritikujte ih, jer se niko od njih ne bori za narod.
Potrošili bilmezi u populizam, novinare i Dubai 🤣. Treba nahranit fejk tv i ostala hlapljiva usta