Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sigurno neće na kriminalni UKCS kod seke
Šike Bešlić je, recimo stari, ali nije ni njemu svaka za ponos...drugo, NIKAD nije nešto urađeno bez asistencije iz inostranstva! kad pogledam na YouTube-u, kako se rade operacije kičme, glave, kako je to savršeno, shvatim gdje , na žalost, moram da živim...hajde Klix , opet me prekriži kad govorim istinu!!!
Ne prekrizi te radi teksta, sad je Klix banning automatski. Ne smijes napisati neke rijeci. Kur.. ovno... icka... sisa...
Djuturumi iz Opste uce sad da operisu.Pa stvarno ljudi😂😂😂😂😂
Meni je jedna takva operacija urađena početkom šezdesetih. Nevjerovatno je kakve smo kadrove imali. Braća Pšorn, Milašinović i drugi. Tada su ljudi dolazili sa beogradskog i zagrebačkog medicinskog fakulteta da rade u Sarajevu, vojna bolnica imala vrhunski kadar. Jeste li sigurni da će ove tri doktorice što mu asistiraju sutradan moći da kvalitetno ponove nešto od toga što on radi?
Ovaj vrhunski stručnjak vec 20 godina dolazi po pozivu u BiH tacnije Sarajevo ili jos preciznije KCUS, na poziv bivšeg direktora ortopedije KCUS dolazi i edukuje i radi na sloznijim operacijama s ciljem da se edukuje mladi kadar , znaci da je bilo potrebe da se kadar edukuje a postojeci Prof.dr. nisu znali da nauce mlade dr.
Nismo ni mislili da ce doci neki svjetski poznati doktor iz USA,Britanije, Francuske.....
Hvala ti doktore i od mene na tome
Svaka cast. Uspjesan rad profesore. Hvala
Ljudina!
Halo, vrhunski, mozel jedan ligament na brzinu da mi popravis, ove ublehe sarajevske samo mi štete napravili, nista popravili.
I zaista je sramota sto se ovako slikaju, promoviraju, a samo stoje dok stranci operisu! Covjece dragi ovaj Ismet tolike godine u medicini i jos uvijek nije u stanju samostalno operisati. Slazem se da covjek uci dok je ziv, ali ovo nisu neke sofisticirane stvari vec nesto sto je godinama rutina u oblasti ortopedije. Zato nam djeca deformisana hodaju, ovakvi ih udesili
E moj Ismete, uspio si steci publicitet laznim prikazivanjem sebe kroz dobar rad stranih strucnjaka. Zalosno je to moj Ismete!
Dok naše vrhunske tjeramo preko granica...
Otmud to ? Zar Ismet nije strucnjak? I nakon 40godina idalje treba drugi da operisu, za ogromne novce svih nas, a Ismet da se slika? Sramota. I jos objave ovakvu bruku Lopovi.
Ismet godinama obmanjuje javnost i jadne roditelje, uzima novac, a operacije rade strani strucnjaci. Ismete bolan, nauci vise operisati!
Bravo za rukovodstvo.
Vijest je za pohvalu u svakom smislu. Ali kakva su ovo preseravanja sa slikama u sali i sa maskama. Ko da neko zna ko je ovdje ko. Moglo je biti snimljeno i u Vitezu. Mogli ste fino objaviti vijest sa slikom doktora i njegovom biografijom. Znamo ko radi u Opcoj Bolnici.