Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoriti sve granice - oni koji zele doci u Bosnu neka dodju a oni koji zele otici neka idu. Bosna mora biti liberalna zemlja sto se tice azilanata. I migranti su samo ljudi koji traze bolji zivot - na nama je da im omogucimo da zive dostojno covjeku.
e, glup si. nemoj više pisati. dosta interneta za danas
Jedna slika hiljadu riječi. Brižni i utučeni očevi i muževi sklanjaju svoje porodice od pogibije sirijskog rata.
A da ovi što pišu ove članke malo počnu raditi svoj posao i otkriju zašto je od jednom kasarna Ušivak postala mit?
Vlast ne misli ni pomoći nama gradjanima BiH, siromasnima, penzionerima, bolesnima itd a kamoli nesto da uradi po pitanju migranata!!!!
I Turska pravi ogradu prema Siriji,a to je dobar znak da je voda došla do grla. Ne treba se bojati za Balkan jer SAD će da riješe problem tako što će požar gasiti benzinom.
Vlasti će dobiti malo šuški od EU da zbrinjavaju ovaj hamelj što dolazi, boli ih k**** što će obični građani na kraju naje**t.
Vlasts spava i dok nasa omladina odlazi.Zato ce im budjenje biti jednako slobodnom padu iz svemira nakon izbora.Samo neka spavaju.
spavaju 20 i nesto godina, samo se trznu kad se ima kakav milioncic ukrasti... nema para u migrantima, nazad na spavanje...
Eto, naša vlast će zaustavit sve ratove i migrante. Klixe, glup si.
Nije dovoljno naseg medjunacionalnog prepucavanja koje samo ovim kriminalnim vladajucim partijama dobro ide u korist, a sad jos treba novi front na temi izbjeglice, koje su svijetski kreatori proizveli a narodi unistenih drzava nastavili, isto kao u slucaju jugoslovenske krize, sto i sad traje. Slucaj inigracije ce se rjasavati na EU nivou, a ovdje trebamo rjesavati nas slucaj fasizma.
Eto, naša vlast će zaustavit sve ratove i migrante. Klixe, glup si.
Stoka novinarska opet svoje misljenje ubacuje gdje ne treba. Implikacija naslova jeste da je vlada uzrok kriminaliteta ovih ljudi, to je glupost da veca ne moze biti. Broj jedan, svaka od tih drzava ima sporazum o vizama sa EU, samim tim svi oni koji su stvarno skolovani i strucni su davnih dana legalnim pute u EU dosli. Ovo sta sada dolazi su donji stalezi drustava po bliskom istoku, dno dna, klasa koja samo gleda na guzove da uzme bez da se prilagodi ili da ista zauzvrat ponudi.
@Tabljetka Ima ih, samo sto ih niko ne slusa jer ova močna stoka svakoga ko se imalo protivi njihovoj propagandi prozovu ''dalekim desničarom''.
http://www.sarajevograd.ba/dzevad-galijasevic-80-odsto-muslimana-u-bih-ima-srpske-korjene-bosnjaci-su-islamizirani-srbi/
BIH nema nikakvu državu samo se gleda šta će reči Merkel, a i njoj su koalicioni partneri zavrnuli jaja. Milim da će ona reči historijsko NEIN u july i otići na more. Nažalost otići će i ovi naši trudebenici NA VLASTI koje zlobnici zovu TRUOVIMA a doće još brojni novi talasi NOVIH MIGRANATA preko granice, jer mora i granična na more !! :(
Nema kad vlast da razmislja o migrantima. Sad je borba za fotelje. Ako SDA pobjedi, zakukat ce na sav glas za pomoc od EU i arapskog svijeta... i onda pocinje nova pljacka.