Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesic preuzima SIPu i OSu samim tim sigurnosne agencije u BIiH ce biti podlozne svakom vidu..sikaniranja..Dodik preuzima kontrolu sigurnosnog sistema Covic namjensku industriju i Bosnjaci moraju u ilegalu.
Nešto se gadno sprema
Sirotinju je ocistio i ostavio bez hljeba mozda je red dosao na krupne ribe pase povukao????
Sta ce sad reci stotine gladnih usta koje je ostavio bez hljeba ??
Jel on ispunjave uslove za penziju, pravac tamo, smijesno je ovo prepucavanje.
Čuo sam da je lik svjesno izbjegavao davati činove kako niko ne bi imao čin dovoljan za ovu funkciju. Zato i ovo - ostajem na dužnosti dok se ne stvore zakonski uvjeti da me neko zamijeni.
Pametan, ne želi da bude Komesar policije pod kojom će biti raskrinkana Sky aplikacija jer ista vodi ko zna gdje.. Bolje se udaljiti.......
Iznenadjeni i sokirani…
slugo nebriši istinu Pošten čovjek kad jr vidio ko sve formira vlast od kantona do države rješio da neštiti takvu vlast. Sad će ovo biti jasno petokolonašima.
Smetao kriminalcima koji su vjerovatno povezani sa vlasti
Hajde mars pa svi putevi vode u sky vode prema vrhu drzave
pametan čovjek
Vi ste iznenadjeni što se vaš kriminal sve više povezuje sa vama. A gdje su još korupcija, tenderi, zapošljavanja i tome slične stvari. Isti ste vi u svim strankama jer iz svake stranke se ljudi povezuju sa sky aplikacijim