Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U glavi mi onaj Vlah u Bijeljini što šuta mrtvu ženu nogom na podu... To su štovaoci lika i djela đenerala draže... Pleme im bolesno... Kud se rodi pored njih od čitave planete
U periodu od 1942 do 1945 po iskljucivoj naredbi Draze Mihajlovica vodje srpskih c*tnika i terorista u podrucju Podrinja i Sandzaka je zvjerski poklano u procjeni preko 60.000 muslimana od kojih su gotovo cetvrtina bila djeca. Dva genocida u manje od 100 godina, NE ZABORAVITE!
Srbi su narod bez obraza i srama.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
da li ima bolesnijeg naroda od srba
Srbi su narod bez obraza i srama.
Nema zakucali su primitivizam
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma meni je srbstva fakat istinski žao. Heroji im krezavi seljaci sto su klali djecu i zene. I uz to im je to vrhunac egzistencije i nacionalne identifikacije i kulture. Tuga brate
Beli luk gunj .....krasnooo smrde...
Ko o čemu? Srbi o četništvu. Nemaju heroje,pa moraju četnike uzdizati. Između ostalog,zašto bi razmišljali kako Bijeljinu izvući iz ekonomskog sunovrata, kad je lakše piriti nacionalnu mržnju.
fuj
fuj
fuj
Četnička posla.
Četnička posla.
Znači fašista i pomagač nacistima Njemačke u2 svjetskom ratu u Bjeljini ima trg sa svojim imenom i sad dobija bistu vjerovatno negdje u centru grada, pametnom dosta.
@Dsxx Draza Mihajlovic je bio general Kraljevske vojske Jugoslavije koja je bila protiv Hitlera to stoji u svim stranim dokumentarnim filmovima jedan od njih History Chanell.
Smrt fasizmu!
Niste ni viništa bolji ratnog zločinca Izetbegovića kačite gdje stignete.
Pojedinci rade na sejanju mržnje među ljudima te bi ovo trebalo zastaviti
Hvala Alija!
Samo rat ova govna moze iz BiH otjerati.. treba se naoruzavati i onda ova govna za sva vremena otjerati kao sto su Hrvati uradili sa olujom i svaka cast Tudjmanu za to.
@ajax1602 Srbi ovakvi onakvi pogledaj sta ti pises vi po Sarajevu isto pisete kacite sta hocete.
Super hvala bogu pa ce napraviti trebe postaviti 10 metara visoke biste Drazi na svakom brdu. u Bosni. Tako da kad jedni mizerni Bosnjo ponovo utone u svoj duboki san da svaki put kad vidi bistu pisne u gace malo.Da kad zapjeni na Zvezdama granda da na povratku kuci vidi Drazu da kad glasa za Grujica u Srebrenici I kordica uMostaru sljedeci pu pisne malo u gace.Da kad zapjeni sa pivom na Koridi pogleda u brdo vidi frazu i pisne u gace .Treba bosnji drazo na svakom koraku