Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nikada nece uci u EU.
Bravo Željko! Et i Džafke....kad moram vec napisati....barem je uradio pravu stvar.
K'o biva, Fatama opet samo fata-fata-fatamorgana, iz pustinje se vode svakako napit' nećeš. S(f)i(n)kter, smorili ste.
Ne znam za druge, ali ja nakon onih silnih uvreda i pljuvanja po Bosnjacima, muslimanima itd. ne bih volio zivjeti u zajednickoj drzavi sa Hrvatskom, Madjarskom i slicnim nacistickim zajednicama.
Mislim da me boli k... hocemo li u EU il ne
Zato što Slovenci nemaju teritorijalne pretenzije prema BiH kao Hrvatska.
dobro je da procitah tekst, vec sam se pitao do kraja koje godine ce bih dobiti kandidatski status u eu. :-)
Poznajući Hrvate oni će ove podlosti kod podmetanja na izborima skupo naplatiti. Neće biti dobro
Khurchinu nam dati, da si iskopamo oci
Mnsc da vas ovi iz EU ne fermaju. Kandidatski status je trebao biti davne 2007 godine. Da upirete kao za IZ vec bi BiH bila u EU. Nešto tu ne štima.
Pa sta cemo uradit ako nas prime u EU? Placati namirnice skuplje ako si u BiH uz place od 350-400€, ili cemo svi kolektivno van drzave. Ja sam za opciju 2 a vi?
Mnsc da vas ovi iz EU ne fermaju. Kandidatski status je trebao biti davne 2007 godine. Da upirete kao za IZ vec bi BiH bila u EU. Nešto tu ne štima.
Zasto svedskom stolu fale svedske stolice ?
Jos uvjek si ratni zlocinci na slobodi poslije trideset godina .drzava ne funjcionise .jedina je drzava koja ima tri predsjednika..dejton je zarobio drzavu BIH i njene gradzane medjunarodna zajednica ne cini nista da odblokira drzavu .
Ako nas ovi ne gurnu neće niko drugi Bravooo