Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ivo čovjek ili voštana figura?
Isti Vucic 🙈
Putinova figura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo slijepac ne vidi da je ovo organizovala Amerika. Da ovaj lik nije rijesio demonsstracije u "Fully automatic mode", zavrsio bi kao Sadam ili Gadafi
Kad je tebi Staljin uzor kakva si ti Komunistička vaška šta imaš sa Muslimanima zajedničko
Jel reko "Bujrum pucat"
Jadan je lider koji mora pucat po svom narodu!
CIm to lici na Vucica, ne moze biti dobro!
istina je da je dobio podršku putina pa se odlučio na taj korak. u protivnom bi kmečao i gledao kako se uvaliti u guzicu prosvjednicima ili u slučaju da nema izgleda za navedeno gledao kako pobjeći iz kazahstana.
nema on sta obijasnjavat istorija je to pokazala da na svoj narod oruzijem krecu feudalno monarhisticko fasisticki inkvizitori kojih je danas pun svijet
često je taj narod u službi vanjskih razbijača države. kamo sreće da je posttitova vlast odmah u startu eliminrala nacionaliste ili da je to učinila libijska džamahirija. danas bi te zemlje bile oaze slobode i prosperiteta. umjesto toga danas su leglo korupije i kriminala iz kojih normalni ljudi bježe glavom bez obzira.
Nema ovdje price , ne razumije ovaj Kasim Zohar Utoka da je on u sluzbi narod a ne narod u njegovoj, ovome samo sila treba price pricati, kad se maca latis od maca pogines.
nije bio spoljni uticaj nego pojedini sluzbenici drzavne bezbjednosti kazahstana skontali mozda bi moglo ko u kirgistanu/srbiji prevrat i nahajcali kriminalce ali imali su dobre namjere samo sto kao sto znate put do pakla poplocan je...
Milorad Dodik
upravo odgledah film diktator
Koliko su Rusi i taj nazadni komunizam stvorili diktatora po svjetu to je za plakati. Ovaj vostani citira staljina , pljuc.
Ja mislio Vučić, kad ono drugi *urac 🤣😂
Gledaj ga, ko da ga je karabeg sastavljao Plasticni iduce izbore gotov si
CIM CITIRA STALJINA, SVE JE JASNO