Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasoj posranoj zemlji UVIJEK treba pomoc iz vana. UZAS. Hvala joj na angazmanu, ali sta nasa St. Troika radi? Opet ih vi izaberite u oktobra, da nam i iduce 4 godine budu iste. LUDI NARODE!!!
Damire,daj mi ime ili naziv stranke koja ce nas voditi u bolju buducnost i moj i glas moje familije ide njima! Svi nesto palamudimo ovo-ono a nitko da da neko konkretno rjesenje!Ja samo znam da nikad vise moj glas nece ici za Esada Basagica jer isti se udruzio sa fikretovcima!
DF. Komšić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne volem desnicare, trudili se oni koliko god da namecu svoje lose i destruktuvne ideje normalan zivot i ljubav ce ih na svakom koraku demantovati.
serbin Sve zavisi ako eliminises islamske teroriste onda je to ok. Desnicari Evrope danas pozdravljaju taj casni posao eliminacije islamista . Ako je FN u Francuskoj protiv islamizma onda razmisli sad malo :))))
Najveći radikali su u krvackoj. I to je jedina zemlja gdje je bez obzira na naziv vladajuće stranke uvjek fašizam na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Desničari neće spriječiti širenje EU na zapadni Balkan....... to bi isto znacilo kada bi neko rekao hitlerova njemacka i nacisti nece nas sprjeciti da se pridruzimo njemackoj i nacistima hahahah
Dajte nekad drugu sliku od nje.. mislim, i meni se nekad omakne losa fotka pa izgledam ko prosjecan maneken..
NARAVNO DA NECE JER JE MALI BROJ BUDALA ALI ZATO HOCE BAKIR,RADONCIC,DODIK,COVIC
EU se raspada kao što se i Yuga raspala, iz istih razloga.
Desničari? Kakve veze imaju desničari sa Rezolucijom 1481 , Tanjice?
mislila je možda reći Ljevičari tj. titoisti/dražoisti/udbaši
To si ti mislio. Čuj ljevičari ti četnici :)
hoce, hoce!! i Dodik, i Tihic, i Lagumdzija, i Izetbegovic, i svi slicni njima. Previse je desnicara iznutra
Desnicu treba zabraniti da postoji u cijelom svijetu jer su nanijeli toliko zla i mrznje kroz razne sukobe koje su pokretali. Uglavnom je desnica ta koja raspiruje vatru sa rezultatom mnogih ubijanja i protjerivanja za licne interese a u ime naroda koji dao glas desnici a kolektivna odgovornost treba i da postoji kada se da glas desnici. Kod nas to sve treba zabraniti da bi se krenulo u bolju buducnost.
Hvala vama al' daleko vam granice bile. Legalizuj pedere, legalizuj fašiste i dozvoli da te ubije evropska roba, definitivno sve ukazuje na to da je članstvo u EU napredak kako na ekonomskom tako i na moralnom nivou.
Morališu previše, riječima, dok njihova djela stvaraju suprotnu sliku o toj zajednici. Pitajmo rumune, bugare ili poljake šta misle o svemu tome :)
DOBRA TANJA
Tanjice,i ti ćeš da kažeš...I Brkica je došao tako na vlast,i svi balkanski kasapini...neće oni ovo,neće oni ono...pa sve ode u p.m....sve je to dio dobro osmišljenog plana...A EU će završiti jadno,baš kao i sve zajednice ranije...sa desničarima ili bez njih...
i ne moraju... odrade to nasi "ljevicari" za njih...
pravaška te krila nose,s tim se ponose.
Steta... a taman su nas htjeli primit?!?
Jok eto nece, Njemacka svaki dan objavljuje reportaze o Rumunima koji ih preplavljuju.. problem sa Poljacima (inace skoro 39 mil. stanovnika) gdje je ekonomija tropa.. Gdje god se okrenes Poljska registracija. Sad navalili i Bugari... A niko ne krivi sebe za krizu nego onog drugog, a drugi su doseljenici koji "otimaju" poslove. Otimaju pod navodnicima jer rade pod neljudskim uslovima i za manje novca pa ih gazde radije uzimaju. Sto se tice Rumuna kradje i prosijacenje kao i sa Bugarima...
...čini mi se, jedina osoba u politici, sa ovih prostora, koja ozbiljno i predano radi...uporediti recimoo nju i onu smlatu ružu tomašič...
nekako mi grehota staviti ih u istu recenicu...
...a i to što kažeš...