Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa dočekan u Sarajevu bolje nego Erdogan i opet će neki pričati kako im teško živjeti u Bosni sa 'Turcima'.
Vidjet ćeš sutra poslije parlamentarnih izbora u Turskoj.
Džaba papa, đavo u meni je ostao da živi, ne pomažeš.
Ovo je historijski dan za Bosnu i trebamo biti ponosni sto smo doživjeli dolazak velikog čovjeka i Sarajevo.
zasto su ovi iz klixa obrisali jucer onu vijest od americkog novinara, mislim sa CNNa, sto je objavljivao ratne slike i ove danas, kako se sarajevo promjenilo?
Nisu trazili dozvolu od CNN da objave slike, pa im oni pisali da odma uklone... BiH mentalitet ne zna sta je copyright...
U Sarajevu ima dosta različitosti, ali i ljubavi među ljudima.
Je li dodo dosao u Teheran???
Jeste. Prosao je autoputem A-1 jos sinoc, platio je 6 KM cestarine, vozio se najmodernijim tunelom u Europi, noci u jednom od najskupljih hotela u BiH metropoli i nagledao se vise desetina oblakodera na putu od Stupske petlje do svog hotela. Uz to, u Sarajevu su sve zelene povrsine sredjene, sve glavne ceste su ociscene, iscrtane su nove trake,... DODIK NA APARATIMA KAD DODJE U SARAJEVU koje blista 2 puta vise od njegovog Beograda.
@sarajevo: Ahahahaha dobar dobar :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)