Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi ko struja trofazna 😂
U suru Juncker i Tusk
https://youtu.be/UC5-wmmRtlE emir hadžihafizbegović, smjeh do suza
https://youtu.be/UC5-wmmRtlE emir hadžihafizbegović, smjeh do suza
Britanija potpisala sa EU Sporazum o destabilizaciji i razdruživanju.
Ovdje uopste nije pitanje njihovog eventualnog ostanka u EU, vec uslova pod kojim napustaju Uniju. EU je vrlo jasna, svi mehanizmi razdruzivanja su pokrenuti onog trenutka kad su potvrdjeni rezultati referenduma, za njih je UK bivsi clan. Povratka nema.
@Hercegovinaa Da još malo više razjasnimo. Britanci moraju da se odluče izmedju EU i USA. Pogodi za koga će se odlučiti. Ja tipujem na Ameriku jer EU trenutno vode razni Rumuni, Poljaci, Croati, Madjari, Bugari itd... Sve nacije koje su iz američke perspektive, ruska produžena ruka. Tako da mislim, EU ovakva kakve je, nema baš svijetlu budućnost.
,ta će EU, propala institucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I gdje je sad ona serbadija koja je podrzavala raspad EU ?
Ma to je mission impossible. Samo je pitanje igre riječi. Jednom je neki britanac kazao-citiram-svi smo mi stvorovi koji se većinu života pretvaramo da jesmo ono što nismo.
Mnogi mladi ljudi gledaju u Evropu kao simbol civilizacije a kad uđu konkretno u sustav onda shvate: to je mašinerija u kojoj glavne odluke donose kompjuteri a ne ljudi.
Banalizovano rečeno kada te zanima bilo koja tema za koju misliš da je tvoja ideja, Internet te sa svim svojim prednostima i nedostacima skenira i čita misli. Što si stariji sve više shvataš da nemaš svoj lični stav već da su elektronski uređaji ti koji određuju ljudske sudbine.
sad je cak i moguce da se otkaze sve i da neizadju iz EU.. sud u strazburu je objavio da jednostrano britanci mogu ukinut izlazak. a njihov ustavni sud je objavio da referendum o izlazku nije obavezujuci..