Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam je i bio jedan od glavnih ciljeva.
Neznam baš, Njemačka je poručila kad vi budete postavili cijevi ispod atlanskog okeana za plin u Evropi, odmah će okrenuti leđa Rusima.
Gospodja " fuck the EU" Nuland. Jos jednom. Toliko o suverenosti Nemacke.
USA drzi cijelu EU i treba da drze jer ovi beskicmenjaci iz Evrope ne bi znali dvije ovce cuvati, a drugi razlog sto treba da ih drze jeste sto su ih branili i odbranili u 2. svjetskom, ocistili od nastranih politika i upumpali novac u njih.
Viktorija, "složio" bih se s tobom.😘
Cijelo vrijeme govorio da je ovo i bio cilj od pocetka! Ukrajina je Americka kolateralna zrtva. Nemogu da vjerujem kako Europa nevidi sta joj Amerika radi
Koja Amerika, a ko Rusija dovoljno je da pogledamo nekadasnju Zapadnu i Istočnu Njemacku.
2 puta misli, cccc
2 puta misli, cccc
Nulandova misli, a Nemačka će da pati ako se njeno mišljenje pokaže tačnim
Ciejev br 1 je u izvedbi Rusije i njemačke i taj je u funkciji i sad u ovaj moment!
sad kupujte americki ukapljeni i deset puta skuplji plin koji dolazi brodovima. Ovaj iz pipe ne valja, nije demokratski. Bravo.
Mi europejci, ccc
fina ova gospođa,još da nam kaže mislim na celu Evropu,šta ćemo jesti i u koje vreme i koliko..pa u taj cevovod po pola love Rusi i Nemci uložili,nema samo Evropa da je što slabija da održavaju tu njihovu hegemoniju,niko im je nespori al preteruju..
Ode ona noćas u jakuzi s čašom vina i osmjehom na usnama , mislim!
Cilj Amerike i jeste da oslabi Evropu. Sve ove restrikcije sto se uvode, to cemo samo gradjani Evrope da osjete, boli Amerikance cosak tamo preko okeana. Evropa samo neka slusa Amerikance....
Ehm, zavadi pa vladaj. Britanci i Amerikanci kao i Putin su evropski neprijatelji.
Valjda Njemačka odlučuje o tome ili ste vi pak OHR za Njemačku? Pitam za jarana
Polako samo, bjezali ste iz Afganistana, bjezat cete i iz Europe
Imperijalisticka gamad
cudi me bas komsija hilmo pita mene gdje ima oprema roniti i brusiloce pod vodom,nekontam ga.Kaze on..Idem kooomsijaa malo na izlet..
Tako je gospođo,ljubim te u dupe.