Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih da vam je Erdogan predsjednik
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
kako obicna ideja, obicnog gradjanina proizvede Revoluciju ... i nema dalje, padnu mrtve glave, zatvor, itd ali narod se ne predaje ...
Slika 10, Renault Scenic 1.9 dizel, dobro ocuvan, dostupan za 15 dana, cijena 4200 KM :)
malo se praznovalo....sad nazad na ulice...
Pogledajte slike. Ovi što se tuku sa policijom i prave nerede su 99% “uvozni“ Francuzi i migranti koji poput fudbalskih huligana prvenstveno traže izgovor za makljažu. Tek tu i tamo može da se vidi poneki bijeli Francuz kako sa zastavom mirno protestvuje ulicom.
u bosni med i mlijeko,,,,
LIVE: ‘Yellow Vest’ protests hit Paris for the eighth week in a row https://youtu.be/O1prfpeqClM
Ljudi ne odustaju, svaka im cast... mi u bosni krenemo pa nas kupe sa besplatnim cevapima na predizbornim skupovima
Oni imaju konkretne ciljeve i zahtijeve - osim spaljenih kantonalnibh skupština i pokušaja paljevine Predsjedništva BIH nisam primjetio neki cilj u svemu tome. Osim toga i taj pokušaj ili socijalni bunt su Nikšić i Izetbegović okvalifikovali kao državni udar. Ljudima se još uvijek sudi za dijelo terorizma (paljenje zgrade PBIH).