Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će se sjećat ove izjave kad lik stvarno postane predsjednik za 12 godina...
covjeku koji ima previse novca fali samo jos jedna stvar da ga unisti a to je moc
ima finansije, moze se istaknut, reklamirat ma sve... mozda bude ko zna
Jel ovo za lajka?
Zuckerberg ti si cifutsko smece.....FB ne funkcionise zahvaljujuci tebi...i nije bio tvoja ideja..... uopste nova ideja.....Julius i Ethel Rosenberg su heroji.....kojima imamo sta da zahvalimo....ti si manje bitan....obican sluga....mozes imaginarne milijarde okaciti ........ako ga imas....
Koji si ti specijalac haha
al nije ni to...ne daju mu sevdah svirat
ne mogu ga prepoznati u odjelu 😂
dođi kod nas u izetbegovića-stan, da nam ojačaš sda, to će ti bit' najveći challenge garant
čo'ek stek'o moć i bogatstvo, čemu, valjda, sirotinja sa parama teži. sve isto što nudi i funkcija predsjednika, sa tom razlikom što neće morati nositi na duši par miliona komada svjetske sirotinje bez para.
logično da nema, obično ljudi idu u politiku da se obogate, on je već bogat
Ovo je naibu Trumpov predsjednik. AKo zatreba spreman je 2020, a najvjerovatnije će postati američki predsjednik 2024, kad Hilry konačno izgubi sve ambicije, i to kandidat DEMOKRATSKE STRANKE. Važno je da je Jevrej a koja će stranka poslužiti tom cilje je manje važno. Ipka je Hilary sa 77 prestara za prvu predsjednicu a pogotovo za dva mandata. Kratko ali jebitačno ! ne treba vam mozak samo oči da čitate klix !
--- nemam nikakve političke ciljeve Naravno ko ni Sebija 2018, nemaš ni ti 2020 ako Trump odbije da se pnovo kandiduje ! a i star je preko svake mjere , toliko mlađa Melanija ga iscrpljuje do predinfraktnog stanja !
covjeku koji ima previse novca fali samo jos jedna stvar da ga unisti a to je moc
dovoljno si uništio društo,svijet napravio si frankeštajna za kojeg se nadam da će tebi dohakati...bijedniče