Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
diži branu u zrak ISIS
Toliko o tzv. "islamskoj drzavi"...samo ne znam sta su cekali do sad...sve bradate spodobe kazniti,kao sto su oni kaznjavali civile po Iraku i Siriji...bolesna gamad koja samo brukaju muslimane....
...sad vam se sadam i rahmetli smije i podsmijava.
...ovo je samo zamazivanje očiju javnosti u kojoj zaledjini oni pomažu izgradnju "kurdske države" koja ce biti nova nestabilnost regije i koja ce da ratuje i sa turcima i irancima i sirijcima ulgavnom sa svim prisutnim u regiji!
kurdi su trebali dobiti drzavu nakon prvog svjetskog rata samo ih turcin Kemal zahebao
sto su to trebali dobiti drzavu po cemu? churchill posle 1 svjetskog rata sjedio na koljenima sa charlesom degaulom i ostalim...te crtao mapu bliskog istoka olovkom i lenjarom posto su uz pomoc "lawrenca arapskog" svog špijuna obrlatili glupe arape da se tuku protiv turaka... te tako oteli turcima ogroman teritorij pa ga onda podijelili arapima tako da se oni mogu uvijek potuci oko neke zemlje...te im zabili izrael haha... arapi i kurdi su sami sebi krivi za svoju sudbinu!
Poginulo najmanje 11 pripadnika te vojske. Da su gadjali sa praćkama više bi ih pobili. kako ih nije sramota izjavljivati da su uspjeli ubiti najmanje 11 terorista u masovnim zračnim napadima.
više je ljudi umrlo na klixu od dosade potopljeni tekstovima o severini, kim kardashian i amri silajdzic
gadjaju jednog po jednog da nebi slucajno pogodili civila(he,he,he)
Gdje onaj sto je rek'o da nece vise nikad napisati komentar ako od americkih napada pogine ijedan pripadnik IDIL-a?
Vidim da klix neobjavljuje...samo me interesuje kome i gde Ameri salju ovu "humanitarnu" pomoc... http://www.blic.rs/Vesti/Svet/488204/Hrvatski-kapetan-zaustavljen-u-Italiji-sa-brodom-punim-americkih-tenkova-i-raketa
@BiHprvaaak jesi mislio da se brane od hercegovackih skutora terorista i u pravu si sve dok se Hr ne ogradi od terorista skutora hercegovackih nemas njoj naprijed.Citluk mora pasti drze ga teroristi nije oslobodjen jos,bjezace te vi opet ustaski teroristi za blajburg a sa vama i cetnici,al vas Cercil sjeba vrati vas titi a tito po kratkom postupku,sta mislite da se izrodio sljam od ustasa i cetnika koje Cercil vrati titi iz blajburga kako bi ova zemlja bila zagadjenija neljudima.
u sve se moraju naši petljati, kao da im nije dovoljno na Golanu kad su jedva živu glavu izvukli od Sirijaca zbog trgovanja oružjem, pa onda u Ukrajini i sad ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)